Bisittaregatan 16

Borgmästaregården, MALMÖ

Smakfullt renoverad tvåa med inglasad balkong i västerläge och fri utsikt!

På andra våningen ligger denna genomgående tvåa som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar med lyckat resultat. Lägenheten bjuder på luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till balkong, rymligt renoverat kök med plats för stort matbord, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med dusch och goda förvaringsmöjligheter i garderober samt klädkammare. Här bor man i välskött förening i bilfritt och grönskande område med inbjudande gårdsmiljöer. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21467
OMRÅDE:
Borgmästaregården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
63 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
2 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i västerläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Balkongen erbjuder plats att möblera med bord och stolar samt bjuder på fri utsikt över grönskande områden.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1964

Interiör

I grönskande Borgmästaregården med närhet till Pildammsparken, köpcentrum, skolor och förskolor ligger Riksbyggens Malmöhus Nr 17. Föreningen har funnits sedan byggåret 1964, är välskött och erbjuder bland annat inbjudande gårdsmiljöer, gemensamhetslokaler samt garage- och parkeringsplatser. Dessutom är området där lägenheten ligger bilfritt med endast gårdsmiljö utanför. Denna genomgående tvåa har under se senaste åren renoverats på smakfullt sätt, här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita, bredspacklade väggar och ljust klinkergolv. Här finns plats för avhängning, plats att möblera med till exempel byrå och förvaringsmöjligheter i garderoben med skjutdörrar till höger. Längre in i hallen finns en rymlig och smart inredd klädkammare som erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter.

Badrummet som ligger till vänster från entrén sett är helkaklat i ljusgrått, på golvet ligger mörkgrått klinker och här finns ett fönster för naturligt ljusinsläpp. Här finns duschhörna med skjutdörrar i glas, wc, samt tvättställ (INR) och spegelskåp (INR).

Det rofyllda sovrummet har vita, bredspacklade väggar, parkettgolv och fönster som vetter mot den inglasade balkongen. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och garderober för den som så önskar.

Köket som nås från förlängningen av hallen renoverades 2015/2016 då det även byggdes ut och gjordes större. Här är väggarna vita, bredspacklade, på golvet ligger enstavsparkett i ek från Kährs och fönstret vetter mot föreningens fins gård. Den stilrena inredningen i vitt erbjuda bra förvaring och ovanför den gråa bänkskivan löper vitt kakel. Här finns induktionshäll, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin och kolfilterfläkt. Samtliga vitvaror är från 2015/2016 och från Elektrolux/Ikea. Tack vare kökets rymliga ytor finns här plats för stort matbord samt även vitrinskåp eller skänk.

Vardagsrummet har vita, bredspacklade väggar, parkettgolv, stora fönster med grönskande utsikt samt utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel och exempelvis bokhyllor.

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

I närområdet finns vårdcentral, restaurang, frisör mm. Stadionparkens förskola och Annebergsskolan finns i området. För den idrottsintresserade ligger hela Stadionområdet precis bredvid med bl.a. Stadion. Dessutom på ypperligt promenadavstånd till hela Pildammsparken, Citytunneln med dess förbindelse till Danmark och även till sjukhusområdet SUS

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån avgår stadsbussar och det är promenadavstånd till både Triangeln och Södervärn. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Parkering

Föreningen har cirka 87 garage respektive cirka 222 parkeringsplatser till uthyrning. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 285 kronor/månad och en parkeringsplats cirka 140 kronor/månad. Separat kösystem tillämpas. Utöver detta finns avgiftsbelagda gästparkeringar och gratis parkeringsplatser längst med Albinsrogatan.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809