Östra förstadsgatan 17C

Slussen, MALMÖ

Totalrenoverad, genomgående trea med inglasad balkong på högt läge i huset!

Hissen leder upp till våning 5 där denna väldisponerade lägenhet som precis totalrenoverats bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, två sovrum, inglasad balkong och goda förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta rakt in och trivas! Toppläge nära all tänkbar närservice i välskött förening med god ekonomi och inbjudande gårdsmiljö. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21131
OMRÅDE:
Slussen
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
73,5 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
5 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från sovrummet nås den stora, inglasade balkongen som ligger i österläge och bjuder på morgon-/förmiddagssol. Här finns gott om plats att möblera med bord och stolar.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Andelstal:
Mäklaren har vid förfrågan till föreningen inte fått uppgift om lägenhetens andelstal. Uppgiften har inte gått att inhämta.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1989

Interiör

Slussens citynära kvarter erbjuder närhet till affärer, restauranger, park och utmärkta kommunikationer. Bakom grindarna på Östra Förstadsgatan 17 välkomnar en grönskande innergård med gemensamma uteplatser med grillmöjligheter, lekplats och vackra planteringar. Hissen från markplan leder upp till femte våningen där denna välplanerade bostad som totalrenoverats 2021 ligger. Här har inget lämnats åt slumpen, lägenheten bjuder på smakfulla materialval och köparen kan bara flytta rakt in.

Innan för säkerhetsdörren välkomnar hallen med bredspacklade vita väggar och ljusgrått laminatgolv. Här finns plats för avhängning och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i de fem garderoberna.

Till höger ligger badrummet som renoverats 2021 (fotodokumentation finns). Väggarna är helkaklade i vitt med snygga detaljer i grått, på golvet ligger matchande grått klinker och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns stor duschhörna med takdusch samt glasdörrar, tvättställsmöbel, wc, spegelskåp, handdukstork (elburen) och kombinerad tvättmaskin/torktumlare (LG -2021).

Köket som precis som övriga lägenheten renoverades 2021 har bredspacklade, vita väggar, samma snygga laminatgolv som i hallen och vid burspråket finns matplats för 4-6 personer. Den stilrena inredningen i vitt erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför den ljusgrå bänkskivan löper grått kakel. Köket har snygga spotlightsdetaljer ovanför inredningen samt ovanför den platsbyggda bänken med sittplats för två och underliggande förvaring. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från 2021 och från Elektrolux med undantag för varmluftsugnen och spisfläkten som kommer från Ikea.

Från köket nås det första sovrummet som har vita, bredspacklade väggar, samma snygga laminatgolv och fönster mot lugn sidogata. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå.

Vardagsrummet som nås från både köket och hallen har vita, bredspacklade väggar, nyslipat parkettgolv och stort fönsterparti. Här finns plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhyllor och matplats.

Mastersovrummet har vita, bredspacklade väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även den nås härifrån. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng, nattduksbord och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med skjutdörrar med ovanliggande spotlights.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Slussen är ett populärt bostadsområde med blandad bebyggelse. På andra sidan Drottninggatan ligger Rörsjöparken, Kungsgatans vackra allé och här finns även fina promenadstråk längs kanalen. .I området ligger Östra Förstadsgatan som sägs vara Malmös restaurangtätaste gata. I området finns även livsmedelsbutik, Big Bowl, caféer, affärer och barer. Tack vare det centrala läget ligger citys breda shopping- och nöjesutbud på bekvämt gångavstånd. Det centrala läget gör att även kommunikationerna är utmärkta såväl för kommunalt som för den bilburne.

Kommunikation

I området avgår flertalet stadsbussar med täta förbindelser till både Centralstationen och runt om i Malmö. Goda förbindelser från Värnhemstorget som är en stor knutpunkt för bussar så väl inom som utom Malmö. Bekvämt gångavstånd även till Centralstationen. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. I området råder boendeparkering. Kontakta Gatukontoret för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
Lovisa Lindskog

Extra Kontaktperson

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042