Saarisvägen 12A

Midhem / Östervärn, MALMÖ

Genomgående två på högt, ljust läge med balkong i söder och låg avgift!

Hissen leder upp till våning fyra där denna väldisponerade tvåa bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, rofyllt sovrum, halvkaklat badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Lägenheten bjuder på många fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett, brädgolv och originaldörrar. Här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Stabil, välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21219
OMRÅDE:
Midhem / Östervärn
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
56,7 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
4 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som vetter åt sydväst och bjuder på fri utsikt. Här finns plats att möblera med bord och stolar.

Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1939

Interiör

Med närhet till knutpunkten Värnhem, Entré, Beijers Park och med goda kommunikationer ligger denna välplanerade tvåa på högt läge i hus med hiss. Föreningen välkomnar med en grönskande innergård och god ekonomi med låg belåning. På våning fyra ligger denna lägenhet med fina detaljer fån byggåret där köparen ges möjlighet att renovera efter egen smak.

Innanför dörren välkomnar hallen med ljus tapet på väggarna och fiskbensparkett. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i klädkammaren längre in till höger.

Till vänster ligger köket som har väggar i vitt samt blått, brädgolv och fönster med fri utsikt. Den ljusgrå inredningen i original erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför den rostfria bänkskivan löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, spis med ugn och kolfilterfläkt. I köket finns även matplats för 3-4 personer.

Badrummet som nås från hallen är halvkaklat i vitt och på golvet ligger ljust klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

Det ljusa, rymliga vardagsrummet har ljusgröna väggar, fiskbensparkett och stort fönsterparti som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel, matplats samt exempelvis bokhyllor. I rummet finns även en klädkammare.

Sovrummet har ljusgula väggar, plastmatta på golvet (sannolikt med fiskbensparkett eller brädgolv under) och fönster med fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med ovanliggande skåp.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Här har vi ett område med närhet till allt. Vi har köpcentret Entré (kommande Malmö Plaza) inom ett behagligt gångavstånd. Där finner vi bland annat gym, mataffärer, livsmedelsbutiker och annan shopping. I området har även under de senaste åren flertalet små caféer och spännande restauranger öppnat. Värnhemstorget erbjuder oss utmärkta kommunikationer i form av både stadsbussar och regionbussar.

Kommunikation

I området stannar flertalet bussar, dessutom ligger knutpunkten Värnhemstorget varifrån många stads- och regionsbussar avgår. Någon minuts promenad bort ligger tågstationen Östervärn. För den bilburne är det enkelt att ta sig ut till Stockholmsvägen.

Parkering

I området råder boendeparkering. Det går även att hyra parkeringsplats i närheten.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

ENERGIDEKLARATION
Observera att giltighetsdatumet för den bifogade energideklarationen gått ut.

ANDELSTAL
Ospecificerad andel i föreningen är 2,3210 %. Andelstalet som anges är det andelstal som föreningen tillhandahållit mäklaren. Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte uppgett om andelstalet av avser lägenhetens andel av de totala insatserna eller lägenhetens andel av årsavgifterna.

STÄDNING
Bostadsrätten är slutstädad, ingen ytterligare städning kommer att utföras av säljaren.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809