Rosengrens gata 25

Limhamns sjöstad, LIMHAMN

Rymlig trea med stor uteplats i söder, gäst-wc och garage i huset!

En halv trappa upp ligger denna stora trea med villakänsla. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, stort kök med matplats och inredning från Vedum, två bra sovrum, badrum med tvättdel, gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i stabil, välskött förening som inte höjt avgifterna sedan 2015. Föreningen har en inbjudande innergård och i byggnaden finns garage där varje lägenhet är garanterad en plats. Här bor man granne med havet och med mataffärer, gym, park, restauranger och caféer i närområdet. Ingen förhandsvisning kommer ske. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21644
OMRÅDE:
Limhamns sjöstad
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
91 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den rymliga uteplatsen som ligger i härligt söderläge. Här finns plats för sittgrupp, bord och gasolgrill. Uteplatsen ligger i direkt anslutning till föreningens gård och med utsikt ner mot kajen. Möjlighet finns att glasa in uteplatsen. Uteplatsen upplåts med nyttjanderätt tillsammans med bostadsrätten.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd

I köpet ingår gardiner med takskenor som sitter i vardagsrummet samt rullgardinen i sovrummet som har fönster mot gården. Övriga rullgardiner ingår inte i köpet.

Månadsavgift:
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras kvartalsvis i efterhand för faktisk förbrukning. Kostnaden för varmvatten ligger på cirka 67 kronor/månad.

Andelstal:
Det angivna andelstalet 2,4758 % avser bostadsrättens andel av de totala insatserna. Bostadsrättsföreningen har vid förfrågan från mäklaren inte kunnat uppge andelstalet som avser bostadsrättens andel av de totala månadsavgifterna.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2012

Interiör

I Limhamns sjöstad bor man i lugna, nybyggda kvarter med havet som granne och på behagligt promenadavstånd ligger restauranger, caféer, mataffärer, gym och annan tänkbar närservice. En halv trappa upp ligger denna ljusa, rymliga trea som bjuder på snyggt kök i vitt från Vedum, luftigt vardagsrum med utgång till uteplats i söderläge, badrum med tvättdel, separat gäst-wc, två bra sovrum, och bra förvaringsmöjligheter i form av stor klädkammare samt garderober. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning och förvaring i den inbyggda garderoben med skjutdörrar till höger.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt, på golvet ligger mörkgrått klinkergolv och här finns även ett fönster för naturligt ljusinsläpp. Till vänster finns tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens), praktisk bänkskiva och överskåp. Badrummet är utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc, tvättställsmöbel och spegel.

Från hallen nås även gäst-wc:n som är helkaklad i vitt och på golvet ligger mörkgrått klinkergolv. Här finns wc, tvättställ och spegel.

Rakt fram ligger lägenhetens sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Även här är väggarna vita, på golvet ligger samma snygga ekparkett och rummet är ljust tack vare stora fönsterpartier samt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Det är även härifrån vardagsrumsdelen som den rymliga uteplatsen i söderläge nås. Till höger ligger köket som har snygg inredning i vitt från Vedum, grå bänkskiva och ovanför denna löper vitt kakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, keramikhäll, integrerad diskmaskin och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Vid burspråket med fönster åt tre håll finns matplats för 8-10 personer. I köket finns även en praktisk köksö med plats att möblera med barstolar. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffa, soffbord, bokhylla och naturlig plats för TV.

Det första sovrummet har vita väggar, samma snygga ekparkett som i övriga lägenheten och fönster som vetter mot uteplatsen och ett litet fönster i annat väderstreck. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med Elfasystem och skjutdörrar.

Det andra sovrummet har vita väggar, samma enhetliga ekparkett, fönster som vetter mot entrésidan och ett litet fönster i annat väderstreck. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Mellan de två sovrummen ligger en rymlig klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter. Klädkammaren är inredd med förvaringssystem från Elfa.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Limhamns sjöstad är ett nytt bostadsområde vid vattnet och här skapas bostäder för alla. Vackra lägenheter och radhus som alla kännetecknas av ljus och rymd. På charmiga Limhamn möts du av varierande bebyggelse med både charmiga gatuhus byggda under 1800-talet och moderna nybyggnadsprojekt. Den genuina, småstadskänslan har under många år lockat och tilltalat generationer av människor och kanske är det inte så konstigt med tanke på att du bor granne med havet, nära grönområden och har all tänkbar närservice i Limhamns centrum. Här erbjuds en aktiv livsstil, liksom avkoppling och lugna turer längs med havet för den som önskar. Den gamla fiskebyn kantas idag av ett brett utbud av både affärer, restauranger, olika gym och dagligvaruhandel. Här ligger bland annat den omåttligt populära pizzarestaurangen Mastio, sushirestaurangen Chill Out, Limhamns Glassmejeri och det mysiga caféet Kaka på kaka. Vid hamnen ligger även Limhamns Fiskrökeri där du kan köpa färsk fisk, skaldjur eller ta en bit att äta i restaurangen. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skolor. Sommartid njuter du kanske av båtlivet i småbåtshamnen eller varför inte ta sig ett dopp från någon av bryggorna eller stranden i Sibbarp? I augusti äger också Hamnfestivalen rum och är ett populärt evenemang för både barn och vuxna. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter. Det är inte svårt att förstå varför områdets popularitet är så hög. Det som en gång varit en fiskeby har idag vuxit och känns som en "stad i staden".

Kommunikation

I närheten avgår stadsbuss 7 med täta förbindelser till Malmö C och Svågertorp samt stadsbuss 33 som går till Hyllie med dess tågförbindelser. Till city tar man sig på cykel på cirka 15 minuter. Den bilburne tar sig enkelt såväl in till city som ut på ringvägarna och till Öresundsbron.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning och som bostadsrättsinnehavare är man garanterad en plats, därutöver finns även parkeringsplatser på grusplan att hyra i området samt parkeringsplatser i parkeringshus.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809