Balladgatan 25

Högaholm, MALMÖ

Smakfullt renoverad trea med stor inglasad balkong högst upp i huset!

På tredje våningen ligger denna inflyttningsklara trea som bjuder på snyggt kök i vitt, rymlig matplats, luftigt vardagsrum, två bra sovrum, helkaklat badrum, separat gäst-wc och stor inglasad balkong. Lägenheten har genomgående vita, bredspacklade väggar och fina golv. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljöer. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21571
OMRÅDE:
Högaholm
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
82,5 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
3 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenhetens stora inglasade balkong som nås från båda sovrummen ligger i västerläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Balkongen erbjuder plats att möblera med både fåtöljer och bord samt matplats.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som 4 rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Säkerhetsdörren ingår ej i köpet, den kommer att bytas ut till en standard-ytterdörr.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1971

Interiör

Hallen välkomnar med bredspacklade, vita väggar och mörkgrått laminatgolv. Här finns plats för avhängning och längre in erbjuds förvaringsmöjligheter i garderoberna.

Till höger ligger det renoverade badrummet. Badrummet är helkaklat i ljust kakel och på golvet ligger matchande klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp och handdukstork (vattenburen).

Gäst-wc:n som även den nås från hallen har vita väggar och ljust klinkergolv. Här finns wc, tvättställ och badrumsskåp.

Köket och matplatsen har bredspacklade, vita väggar, samma snygga, gråa laminatgolv och två fönster som vetter mot föreningens gård. Först nås matplatsen med gott om plats för stort matbord. Köket har inredning i vitt och ovanför den svarta bänkskivan löper ljust kakel. Köket är utrustat med kyl/frys (-2021), diskmaskin (-2018) separat frys, spis med ugn och kolfilterfläkt.

Det rymliga vardagsrummet har bredspacklade, vita väggar, mörkgrått laminatgolv och stort fönsterparti med utsikt över föreningens gård. Här finns plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Mastersovrummet har bredspacklade, vita väggar, samma snygga laminatgolv och fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även den nås härifrån. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och rummets garderober erbjuder bra förvaring.

Lägenhetens andra sovrum har vita väggar, heltäckningsmatta med underliggande parkettgolv och fönster samt utgång till den inglasade balkongen. Här finns plats för säng, nattduksbord och till exempel arbetsplats. Rummets tre garderober erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Grönskande och barnvänligt område med stora gräsmattor, flertalet lekplatser och med goda kommunikationer. I området finns ett närlivs och här finns även apotek, pizzeria och bageri.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med stadsbuss 2 som stannar strax utanför huset och går till såväl Södervärn som till Triangeln och centralen. För den bilburne ligger lägenheten på ett utmärkt läge nära Ringvägen. En bit bort från lägenheten når vi även buss nummer 33 som tar oss till Hyllie.

Parkering

Föreningen har garage- och parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).


BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809
Lovisa Lindskog

Extra Kontaktperson

Lovisa Lindskog
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-6312062
Mobilnr: 0768-672042