Lindeborgsgatan 297

Lindeborg, MALMÖ

Välplanerad hörntrea utan insyn med stor, inglasad balkong i söderläge!

I barnvänligt område på utmärkt pendlingsläge ligger denna gaveltrea högst upp i hus med hiss från markplan. Lägenheten har två rymliga sovrum, nyrenoverat kök med utgång till stor inglasad balkong, renoverat badrum, stort vardagsrum och gott om förvaring i den stora klädkammaren. Att det finns fönster åt två väderstreck med fri utsikt gör att lägenheten är ljus och luftig. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21581
OMRÅDE:
Lindeborg
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
79 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från köket nås den stora, inglasade balkongen som ligger i söderläge och bjuder på sol dagtid. Här finns gott om plats att möblera med bord, stolar och till exempel soffa.

Säljaren disponerar idag över ett förråd som ligger lättillgängligt på samma våningsplan som lägenheten.

Säljaren har idag garageplats nummer 303 och denna kommer att ingå i överlåtelsen till köparen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1982

Interiör

På populära Lindeborg med närhet till grönområden, cykelväg in till city, närhet till shopping på både Svågertorp samt Emporia och med utmärkta förbindelser ligger den här välplanerade hörntrean.

Hissen leder upp till fjärde och högsta våningen. Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och klinkergolv. Här finns plats för avhängning till vänster samt plats att möblera med exempelvis byrå. Till höger ligger den rymliga klädkammaren med utmärkta förvaringsmöjligheter.

Rakt fram ligger köket som har vita väggar, laminatgolv och utgång till den stora, inglasade balkongen. Vid fönstret med fri utsikt finns matplats för 4-6 personer. Köket har ny, stilren inredning i vitt från 2021 som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i svart löper vitt kakel. Köket är utrustat med stor kyl (cirka -2018), stor frys (cirka -2018), induktionshäll (cirka -2020), inbyggnadsugn, diskmaskin (cirka -2020) och spisfläkt.

Vardagsrummet som nås från både hall och kök har vita väggar, parkettgolv och fönster som vetter mot den inglasade balkongen. Här finns plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Mastersovrummet som nås från hallen har vita väggar, laminatgolv och fönster som bjuder på fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Badrummet som renoverades cirka 2015 är helkaklat i vitt med svarta detaljer och snygga, små infällda spotlights i väggen. På golvet ligger mörkt klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk). Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp och handdukstork (vattenburen). I badrummet är det även förberett för installation av tvättmaskin.

Lägenhetens andra sovrum har vita väggar, laminatgolv och fönster med fri utsikt. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Planritning

Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Lindeborg är ett lugnt och grönskande område med cykelväg till city, nära all tänkbar närservice och med utmärkta förbindelser till Köpenhamn. Området är lugnt och naturskönt med välskötta grönområden och parker. Dessutom finns här all den närservice man kan tänkas behöva och ett par minuter bort ligger Malmö Arena, köpcentret Emporia samt Svågertorp med stort shoppingutbud. På behagligt gångavstånd från lägenheten ligger Lindeborgsskolan (åk 1-9) samt förskola, sporthall, idrottsplats och Sankt Mikaels kyrka.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Stadsbussar avgår nära lägenheten, det är nära både till Hyllie och Svågertorp. Med bil tar man sig smidigt både in till city, till Öresundsbron och ut på motorvägen.

Parkering

Till bostadsrätten tillhör en garageplats. I området råder gratis parkering på gatan och föreningen har även gästparkeringar.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809