Ormvråksgatan 18

Söderkulla, MALMÖ

Välplanerad gavelfyra med stor inglasad balkong i söderläge!

På andra våningen ligger denna gavelfyra som bjuder på ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre bra sovrum (med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum), stor inglasad balkong med fri utsikt över grönområden, kök med bra förvaring, matplats, grovkök med torkskåp, badrum med badkar, gäst-wc och gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och trevlig gårdsmiljö. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21562
OMRÅDE:
Söderkulla
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
104 m²
ANTAL RUM:
4
VÅNINGSPLAN:
2 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenhetens stora inglasade balkong som nås från båda sovrummen ligger i söderläge och bjuder på sol dagtid. Balkongen har fri utsikt över grönområden och erbjuder plats att möblera med till båda fåtöljer och bord samt matplats.

Säljaren disponerar idag över ett mindre förråd, så kallat cykelförråd och ett större källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1967

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med plastmatta på golvet, ljusa väggar och plats för avhängning rakt fram. Längre in i hallen plats att möblera med till exempel byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i klädkammare och garderober.

Till höger ligger det första sovrummet som har stavparkett, ljusa väggar och två fönster som vetter mot föreningens välskötta innergård. Rummet är rymligt och går att dela till två mindre rum för den som så önskar.

Gäst-wc:n som nås från hallen har ljusa väggar och ljust klinkergolv. Här finns wc, tvättställ och spegelskåp.

Badrummet är halvkaklat i vitt och på golvet ligger vitt klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ, bidé och spegelskåp.

Köket har plastmatta på golvet, ljus tapet på väggarna och vid fönstret finns matplats för 4-6 personer. Köksinredningen erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför den ljusa bänkskivan löper vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys och spis med ugn.

Från köket nås grovköket som har ljus tapet på väggarna, plastmatta på golvet och fönster med fri utsikt. Här finns torkskåp samt förvaring- och avlastningsyta. Den som önskar kan sannolikt ta ner väggen mellan matplats och grovkök, för att på så sätt skapa ett större kök/matplats.

Lägenhetens andra sovrum har stavparkett på golvet, vita väggar och fönster samt utgång till den stora, inglasade balkongen. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Det tredje sovrummet har stavparkett på golvet, ljusa väggar och fönster samt utgång till den inglasade balkongen. Gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober.

Vardagsrummet är rymligt, luftigt och ljust tack vare fönster i två väderstreck. På golvet ligger parkettgolv i original och på väggarna sitter ljus tapet. Här finns plats att möblera med matbord, soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och barnvänligt område i gröna omgivningar med goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I närheten finns skola, grönområden och livsmedelsbutiker.

Kommunikation

Stadsbussar avgår i närheten av lägenheten. Den bilburne tar sig enkelt in till City och ut på ringvägarna.

Parkering

Föreningen har 255 garageplatser och 50 parkeringsplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 335 kronor/månad och parkeringsplats cirka 170 kronor/månad. Utöver det så finns det möjlighet att parkera utmed gatorna i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809