Allétorget 2

Hyllie, MALMÖ

Ljus, genomgående tvåa med generös takhöjd och stor balkong i söder!

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här genomgående tvåan bjuder på rofyllt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, stilrent badrum med tvättdel och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö och gemensamma takterrasser. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21533
OMRÅDE:
Hyllie
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
58,5 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
4 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som ligger i söder-/sydvästläge och bjuder på sol under dagtid fram till kvällen. Balkongen ligger i skyddat läge och erbjuder plats att möblera med bord och stolar eller soffa.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018

Interiör

Hyllie erbjuder allt man kan tänkas önska sig med mataffärer, shopping, gym, förskola, skola (F-6) och grönområden i det direkta närområdet. Här är pendlingsmöjligheterna utmärkta med tåg, buss och den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna. Här har man närhet till landet och samtidigt når man Kastrup på 13 minuters tågresa och Malmö C på 7 minuter. Byggnaden på Allétorget 2 stod klar 2019 och välkomnar med inbjudande gårdsmiljö, gemensamma takterrasser, möjlighet att hyra lådcyklar och tillgång till bilpool via M. Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här väldisponerade tvåan med balkong i söderläge välkomnar. Lägenheten är välplanerad, har en unik planlösning med spännande vinklar i rummen och sovrummet är smart placerat samt tydligt avskiljt från de sociala ytorna. Tack vare en genomgående planlösning och hela 2,7 meter i takhöjd är känslan ljus och luftig i hela lägenheten. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför dörren välkomnar hallen med vacker mönstrad tapet och ekparkett. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i garderoberna direkt till vänster. I fortsättningen av hallen är väggarna målade i en vacker grön färg och här finns ytterligare förvaring i garderoberna i fortsättningen av hallen till höger.

Till höger ligger sovrummet som har ekparkett, vita väggar samt en fondvägg i svart och två fönster. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och bra förvaring erbjuds i de två garderoberna med ovanliggande skåp.

Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger svart klinkergolv. Här finns duschhörna med infällbar dörr, tvättställsmöbel, spegelskåp och wc. Till vänster i badrummet ligger tvättdelen med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva samt skåp. Inredningen är från Vedum.

Köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet har vita väggar samt en vacker, målad fondvägg vid matplatsen, ekparkett och fönster som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Köket har stilren inredning i vitt från Vedum och ovanför den gråa bänkskivan löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro och spisfläkt. I köket finns naturlig matplats för 6-8 personer. Vardagsrumsdelen erbjuder plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhylla.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Rb Brf Cortado

Allmänt:
Riksbyggen bostadsrättsföreningen Cortado är en äkta bostadsrättsförening som består av 78 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och 4 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen bildades 2016 och byggnad stod klar för inflytt 2019. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.
Pantsättnings- och överlåtelseavgift tas ut enligt föreningens stadgar.
I månadsavgiften ingår värme. Kallvatten, varmvatten och el debiteras i efterhand baserat på den faktiska förbrukningen.

Renovering och underhåll:
Föreningen genomförde tidigare en sexmånadersbesiktning där en del punkter ej godkändes. En ny besiktning ska göras i slutet på september och därefter kommer punkterna att åtgärdas av byggherren genom garantin.

Föreningen har inga större renoveringar planerade då byggnaderna är nyligen uppförda.

TV och internet:
Föreningen är ansluten till ComHems nät med triple play och bredband med en hastighet om 100/100 Mbit/s betalas genom ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 174 kronor/månad. Triple play inkluderar TV (grundutbud), bredband och den fasta kostnaden för IP-telefoni.

Övrigt:
Föreningen har en inbjudande innergård med grönska, stenbelagd uteplats med gemensamma utemöbler och lekplats.

I föreningen finns totalt fyra gemensamma takterrasser med gemensamma utemöbler.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

I markplan finns uppvärmt cykelförråd och även i källaren finns cykelförråd. Föreningen har via Donkey Republic två lådcyklar som medlemmarna kan hyra.

Föreningens medlemmar har tillgång till bilar via Volvo Car Mobilitys nya tjänst M (tidigare Sunfleet) och abonnemanget Small ingår i månadsavgiften.

Föreningen har ett miljörum med källsortering.

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Nybyggt och attraktivt område med alla tänkbara bekvämligheter. Här finns förskola, skola (F-6), mataffärer, gym, all tänkbar shopping på shoppingcentrumet Emporia, Malmö Arena med underhållning, Hylliebadet och bland annat padelbanor samt utegym i närheten. Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt med både tåg och buss samt för den bilburne.

Kommunikation

Från knutpunkten Hyllie avgår tåg och stadsbussar. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna och in till city.

Parkering

I området finns flera parkeringshus med möjlighet att hyra parkeringsplats. Kontakta PMalmö för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809