Albinsrogatan 1C

Borgmästaregården, MALMÖ

Rymlig tvåa med hiss från markplan och stor inglasad balkong!

Hissen från markplan leder upp till sjätte våningen där denna hörnlägenhet bjuder på kök med matplats, rymligt rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum med dusch samt tvättmaskin och gott om förvaring. Tack vare läget högt upp i huset bjuds här på vacker utsikt över grönområden. Välskött förening med fin gårdsmiljö, gym och övernattningsrum. Lägenheten ligger granne med Pildammsparken och på promenadavstånd till både Mobilia samt Triangeln. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21467
OMRÅDE:
Borgmästaregården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
72 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
6 av 9, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i sydvästläge och bjuder på fin utsikt. Här finns gott om plats att möblera med till exempel bord och soffa eller stolar.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1994

Interiör

I grönskande Borgmästaregården med närhet till Pildammsparken, köpcentrum, skolor och förskolor ligger HSB bostadsrättsföreningen Notarien. Föreningen har funnits sedan byggåret 1994, är välskött och erbjuder bland annat inbjudande gårdsmiljö, övernattningsrum och gym. Här är det lätt att trivas.

Hissen leder upp till sjätte våningen där denna välplanerade hörnlägenhet med fin utsikt och fönster i två väderstreck ligger. Innanför dörren välkomnar hallen med ljusa väggar och parkettgolv. Till vänster finns plats för avhängning och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora klädkammaren med städskåp. Hallen har även plats att möblera med till exempel byrå.

Till höger ligger det ljusa, luftiga vardagsrummet som har ekparkett, vita väggar och fönster i två väderstreck. Här finns plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor. Rummet har en naturlig plats för matbord med rum för många gäster. Matplats-delen ligger i anslutning till köket och här finns även utgång till den inglasade balkongen.

Köket har vita väggar och plastmatta på golvet. Köksinredningen i vitt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan löper vitt kakel. Köket är utrustat med stor kyl (cirka -2013), stor frys (cirka -2013), spishäll, spisfläkt och inbyggnadsugn.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt samt ljusrosa och på golvet ligger plastmatta. Här finns dusch, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegel, handdukstork (elektrisk) och tvättmaskin.

Sovrummet har ljus tapet på väggarna, plastmatta på golvet och fönster med fri utsikt. Här finns gott om plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och andra möbler för den som så önskar. I rummet finns även en garderob.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

HSB Brf Notarien

Allmänt:
HSB Brf Notarien är en äkta bostadsrättsförening som består av 57 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och 8 lokaler. Föreningens byggnader uppfördes 1994 och har adresserna Albinsrogatan 1C, Annebergsgatan 25, Albinsrogatan 1 A-B, D, E, F, Annebergsgatan 23 A-C och Annebergsgatan 25. Föreningen innehar fastigheten Borgmästaregården 3 med tomträtt, nuvarande tomträttsavtal löper till och med 2024.

Ekonomi:
Enligt föreningens prognos planeras en årlig avgiftshöjning om 2 % de kommande fyra åren.

Renovering och underhåll:
Planerade renoveringar:
Enligt underhållsplanen planeras följande:
2023/2024: Balkonger, skärmtak, vissa fasadkompletteringar
Inom 5-10 år planeras renovering av markarbete, fönster, dörrar och tak.

Genomförda renoveringar:
2015: Renovering av hissarna.
2015: Värmeväxlaren för uppvärmningen av byggnaderna har renoverats.
2019: Rensning av bottenavlopp (som är ingjutna i garagets betonggolv) och infodring med strumpa. Ventilationsarbete i lokal och viss renovering av annan lokal. Viss renovering av utebelysning och -miljö.
2020: Installation av gemensam el.
I dagsläget pågår målning av takplåt och renovering av terrasserna, samt fasadkompletteringar. Arbetet beräknas vara klart i juli 2020.

TV och Bredband:
Kabel-TV levereras av Com Hem och bredband av Com Hem samt HSB-Bolina med möjlighet att välja bland flera olika operatörer. Föreningen kommer att ha en extrastämma för att fatta beslut om att kollektivt ansluta medlemmarna till bredband och TV.

Parkering:
Föreningen tillhandahåller 69 parkeringsplatser till uthyrning. Tillsammans med Brf Domaren har Brf Notarien en garagesamfällighet med 242 garageplatser. Separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 200 kronor/månad och garageplats cirka 300 kronor/månad.

Övrigt:
Föreningen har en inbjudande innergård med mycket grönska, grillplats och boulebana.

Tvättstuga, cykelförråd och soprum finns på markplan.

Bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften.

Föreningen har gemensam el och elen faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Föreningen har tillsammans med bostadsrättsföreningarna Domaren och Lagmannen den ekonomiska föreningen HSB Borgmästaregården. Inom föreningarna finns tre övernattningslägenheter och ett gym, dessa administreras av fastighetskontoret.

Föreningen har tillsammans med Brf Domaren och Brf Lagmannen en fritidskommité som organiserar cirklar och aktiviteter. Bl.a har aktiviteter som bordtennis, boule, bridge, canasta, dart, engelska, läscirkel m.f anordnats.

För mer information se föreningens årsredovisning.

Karta

Området

Allmänt

I närområdet finns vårdcentral, restaurang, frisör mm. Stadionparkens förskola och Annebergsskolan finns i området. För den idrottsintresserade ligger hela Stadionområdet precis bredvid med bl.a. Stadion. Dessutom på ypperligt promenadavstånd till hela Pildammsparken, Citytunneln med dess förbindelse till Danmark och även till sjukhusområdet SUS

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån avgår stadsbussar och det är promenadavstånd till både Triangeln och Södervärn. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Parkering

Föreningen har cirka 207 parkeringsplatser till uthyrning och en garagesamfällighet med grannföreningen Brf Notarien om cirka 242 garageplatser. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 100 kronor/månad och garageplats cirka 300 kronor/månad. Separat kösystem tillämpas. Därutöver råder parkering med p-skiva vissa tider under dygnet i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).


BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809