Uddeholmsgatan 32B

Malmö

Yteffektiv etta med renoverat kök och badrum i välskött förening!

I grönskande omgivningar ligger denna välplanerade etta med snyggt renoverat kök i vitt med köksö, naturlig plats för säng samt matplats, smakfullt renoverat badrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med bland annat gym, festlokal och spa-avdelning. Den här lägenheten vill man inte missa, varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21450
OMRÅDE:
Lönngården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
27 m²
ANTAL RUM:
1
VÅNINGSPLAN:
3 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenheten har säkerhetsdörr.

Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som ett rum och kokvrå i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1953

Interiör

På Lönngården bor man i grönskande, lugna omgivningar med utmärkta förbindelser med både buss och tåg. Härifrån är det cykelavstånd till Möllan, Folkets Park och city. Denna välskötta förening sätter extra guldkant på vardagen genom att erbjuda bland annat gym, festlokal, spa-avdelning och en mysig gård som nyligen renoverades. På tredje våningen ligger den här ettan som de senaste åren renoverats med lyckat resultat. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför säkerhetsdörren nås hallen som har vita väggar, klinkergolv och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns plats för avhängning och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i de tre garderoberna.

Rakt fram ligger rummet som har vita väggar, ekparkett och två fönster med fri, grönskande utsikt. Till vänster i rummet ligger det renoverade köket med vita väggar och klinkergolv. Den snygga inredningen i vitt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och vid köksön från 2017 finns ytterligare arbets- samt förvaringsytor. Ovanför bänkskivan i grå sten löper vitt, fasat kakel. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, keramikhäll och kolfilterfläkt.
Rummet har naturlig plats för matplats, säng och/eller soffa. Ovanför säng/soffdelen finns infällda spotlights.

Från hallen nås badrummet som renoverades av föreningen 2013/2014. Badrummet är helkaklat i vitt och, på golvet ligger grå klinker och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns dusch, wc (vägghängd) tvättställ, spegelskåp och en snygg hylla med marmorskiva. Dusch och blandare byttes 2018.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Riksbyggens Brf Pyramiden

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Riksbyggen brf Pyramiden är en äkta bostadsrättsförening som består av 122 lägenheter, varav 121 lägenheter upplåts med bostadsrätt och en med hyresrätt. Föreningens byggnader uppfördes 1953 och har adresserna Uddeholmsgatan 30-36. Föreningen innehar marken med tomträtt, nuvarande tomträttsavtal löper till och med år 2026.

Ekonomi:
Föreningen genomförde en avgiftshöjning om 1,7% i april 2019. Föreningen har en god framförhållning vad gäller t.ex. lån, underhållsplan, för att undvika stora avgiftshöjningar framöver.

Renovering och underhåll:
Följande renoveringar är genomförda:
1979 putsades fasaden.
1992 renoverades fönster
2001 renoverades takfönster. Samma år renoverades balkonger.
2008 renoverades taket
2010 byttes fönster
2013-2014 byttes vatten och avloppsstammarna i föreningen. Föreningen bekostade i samband med detta nya badrum i lägenheterna.
2018 - Löpande underhåll samt fixat till innergårdarna.
2018 - Nya dörrar i portarna

Pågående och framtida renoveringar:
Under 2019 planeras:
Diverse underhåll på byggnad utvändigt samt våtrum
Under 2020 planeras:
Diverse underhåll på hissar in- och utvändigt.

Kabel-TV och bredband:
Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Sydantenn (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband via Riksnet (ingår i månadsavgiften).

Parkering:
I föreningen finns 25 garageplatser som kan hyras för en kostnad om cirka 400 kronor/månad. Det finns även 21 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om 200 kronor/månaden.Separat kösystem tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer info se www.malmo.se

Övrigt:

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen har gemensam el med individuell mätning. Kostnaden läggs på avgiftsavin i efterhand.

I föreningen finns sju tvättstugor. Tre stycken är belägna i källaren på hus 32, tre stycken i källaren på hus 34 och en i källaren till hus 36.

I föreningen finns tillgång till gym och en festlokal att hyra. För gymmet utgår en depositionsavgift om 500 kronor för nyckeln samt en engångsavgift om cirka 300 kronor. Föreningslokalen kan hyras till en kostnad om cirka 300 kronor för ett dygn, alternativt cirka 500 kronor för en helg. I källaren finns det även en spa-avdelning.

Föreningen har en gemensam trevlig, lummig innergård i söderläge med grill och utemöbler. På innergården finns även odlingslådor att nyttja.

Föreningen brukar varje år ordna en eller flera sociala aktiviteter, såsom gemensam grillning eller adventsfika.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information:
https://www.brfpyramiden.se/

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till kommunikationer, grönområden och med gångavstånd till Södervärn, MAS, Triangeln och Möllan.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån avgår både buss 1, 35 och knutpunkten Södervärn ligger på bekvämt promenadavstånd. Dessutom ligger tågstationen Persborg endast några minuters promenad bort. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna liksom in till city.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Malmö Stad för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809