Bagarevägen 10

Staffanstorp

Välplanerad villa med fyra sovrum på lugn återvändsgata!

I barnvänligt område nära skola ligger denna välplanerade enplansvilla som bjuder på fyra sovrum, rymligt kök med matplats, generösa sällskapsytor, badrum, gäst-wc och stor källare med full takhöjd med bl.a. biorum, förvaring och tvättstuga. Lättskött och inbjudande trädgård samt garage. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Staffanstorp
POSTNUMMER:
24535
OMRÅDE:
Borggård
TYP:
Fastighet
BOAREA:
122 m², biarea 123 m²
ANTAL RUM:
5, varav 4 sovrum
BYGGÅR:
1968
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Friköpt
Taxeringskod:
220 Småhusenhet, helårsbostad
Tomt:
624 m²
Övrigt tomt:
Lättskött och inbjudande trädgård med stor gräsmatta som ramas in med häck och som även gör den insynsskyddad. Trädgården har ett stort träd, buskar och stenbelagd uteplats.
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Byggnad

Byggnadstyp:
1-plansvilla med källare
Byggnadsår:
1968
Grundmur:
Betong
Grundläggning:
Källare
Stomme:
Lättbetong
Fasad:
Tegel + träpanel
Fönster:
3-glas
Bjälklag:
Trä
Tak:
Tegelpannor
Uppvärmning:
Luft-/vattenvärmepump
Övrigt:
Stenbelagd uteplats som nås från vardagsrummet. Uteplatsen ligger i västerläge och bjuder på sol såväl eftermiddag som kvällstid. Här finns gott om plats för matbord och exempelvis solstolar.

Renoveringar:
Takpappen på garaget byttes 2007
Ny värmepump (luft/vatten) från Nibe installerades 2008
Ny varmvattenberedare installerades 2008
Fönstren byttes 2008
Ytterdörrarna byttes 2011
Ny stenläggning på framsidan och uteplatsen lades 2011
Plåten på husgavlarna byttes 2012
Renovering av garaget genomfördes 2015
Termostater till elementen är bytta
Bredband via fiber är indraget
Övriga byggnader:
Rymligt garage med plats för bil och ytterligare förvaring.

Interiör

Innanför dörren välkomnar hallen med praktiskt klinkergolv och gröna väggar. Här finns plats för avhängning och möblering med exempelvis byrå.

Till vänster ligger gäst-wc:n som har plastmatta på golvet, ljus våtrumstapet på väggarna och ett litet fönster. Här finns wc, tvättställ och spegelskåp.

Det rymliga köket har väggar i blått, plastmatta på golvet och tre fönster i två olika väderstreck som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Inredningen i ljusgrått erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i ljusgrått löper mörkgrått kakel. Köket är utrustat med stor kyl, stor frys, spis med ugn, diskmaskin och spisfläkt. I köket finns även matplats för 6-8 personer.

Badrummet har ljus våtrumstapet på väggarna, blå plastmatta på golvet och även här finns ett litet fönster. Badrummet är utrustat med badkar med dusch, wc, tvättställ och spegel.

Mastersovrummet har laminatgolv, väggar i jordnära ton och fönster som vetter mot gatan. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de fyra garderoberna med ovanliggande skåp.

Det andra sovrummet har laminatgolv, lila väggar och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats för säng, nattduksbord, arbetsplats och bra förvaring erbjuds i de två garderoberna med ovanliggande skåp.

Det tredje sovrummet har laminatgolv, väggar i ljusrosa och fönster som vetter mot trädgården. Även här finns plats för säng, nattduksbord, byrå och rummet har två garderober med ovanliggande skåp.

Det fjärde sovrummet har laminatgolv, väggar i ljusblått och fönster som vetter mot trädgården. Här finns plats för säng, nattduksbord, arbetsplats, TV och bra förvaringsmöjligheter erbjuds i rummets två inbyggda garderober med ovanliggande skåp.

Det rymliga vardagsrummet har parkettgolv, gröna väggar och det stora fönstret vetter mot trädgården samt den stenbelagda uteplatsen som nås härifrån. Här får man utan problem plats med soffgrupp, soffbord, TV-möbel, matplats och bokhyllor.

Från hallen nås källaren via trappa. Källaren har full takhöjd och är rymlig.
I källaren finns ett rymligt allrum/biorum/lekrum med vita väggar och klinkergolv. Här finns även eldstad (ej sotad). Rummet är mycket rymligt (cirka 40 kvadratmeter) med gott om plats för olika möblemang.

I källaren finns dessutom matkällare, rymligt rum för förvaring, pannrummet med den nyare pannan (luft/vatten), duschrum och tvättstuga utrustad med stor vask och tvättmaskin.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

Länkar och dokument

Energideklaration
Energirapport

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, grönområden, Gästis och padelbana. I närheten ligger även Willys och Plantagen. På promenadavstånd ligger Borggårdsparken och Gullåkra mosse. I närheten ligger flera skolor och förskolor, bland annat Borggårds förskola och Borggårdsskolan (förskoleklass och åk1). I centrum finns bra utbud av närservice, bland annat mataffär, flera restauranger, bageri och systembolag.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I området avgår pendelbussarna 166 och 102. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna.

Parkering

Garage med plats för en bil och uppställningsplats för två bilar. Längre ner på gatan finns fler parkeringsplatser.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

Lagfartsavgift (stämpelskatt) om 1,5% av köpeskillingen betalas av köparen. Likaså kostnaden för upptagande av nya pantbrev (2% av pantbrevsbeloppet) tillfaller köparen.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar köparen via säljaren att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person. Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Jordabalken 4:19).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren. Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809