Dockgatan 23

Malmö

Insynsfri lägenhet med stor balkong om 8 kvadratmeter med fri havsutsikt!

En av få tvåor i Dockan utan insyn och med en naturlig plats för soffa och TV. Hissen leder upp till femte våningen där denna ljusa tvåa med fantastisk och fri utsikt ligger. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, rymligt sovrum med både klädkammare och skjutdörrsgarderob, balkong om hela åtta kvadratmeter i västerläge och stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och kraftigt amorterar extra på lånen. Välkommen!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
211 12
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
52 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
5 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Balkongen nås från vardagsrummet. Havsutsikt med Köpenhamn i bakgrunden. Vid klart väder siktas Ven och vattentornet i Landskrona. Här finns gott om plats för soffgrupp och bord. Det går utmärkt att grilla med el- eller gasolgrill på balkongen.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd som nås smidigt med hiss rakt ner i källaren.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2015

Interiör

Lägenhet med översta balkongen och extra takhöjd om 2,6 meter ger extra ljus i sällskapsrummen. Väl utnyttjade kvadratmeter, social planlösning, rymligt sovrum med bra förvaring. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med släta vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning direkt till höger och även förvaring i garderob samt städskåp.

Rakt fram lägenhetens sociala delar. Här ligger köket som har vita väggar och ekparkett på golvet. Köksinredningen i vitt från Marbodal är både stilren och tidlös. Köket erbjuder både bra förvaringsmöjligheter och stora arbets- samt avlastningsytor. Ovanför bänkskivan i grått löper matchande kakel i grått från Höganäs. Köket är utrustat med inbyggnadsugn med pyrolyssjälvrengöring samt ugnstermometer, induktionshäl, inbyggnadsmikro, kyl/frys, spisfläkt, integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens, spisfläkten är från Franke. Vid de stora fönstren i köket finns en naturlig matplats för 4-6 personer.

Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket har samma snygga ekparkett på golvet, vita väggar och stort fönsterparti som vetter mot balkongen som även den nås härifrån. Rummet erbjuder plats för soffa, soffbord, TV-möbel och bokhylla. Här kan du kombinera utsikten med en kvällsfilm.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt och på golvet ligger mörkgrått klinker. Kakel och klinker från Höganäs. Här finns duschhörna med infällbara dörrar från INR. WC, tvättställsmöbel och spegel. Till höger om tvättställsmöbeln finns tvättdel med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens samt en praktisk bänkyta med bra förvaring i de två vita skåpen ovanför.

Sovrummet har vita väggar, samma snygga ekparkett på golvet och fönster med fri utsikt över hav och takåsar. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå eller skrivbord. Rummet har en rymlig skjutdörrsgarderob som erbjuder smarta förvaringslösningar med Elfa hyllsystem. Härifrån nås även klädkammaren som är rymlig och erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter.
Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Midskeppet

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Midskeppet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2012. Föreningens byggnad färdigställdes 2015 och består av 75 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens byggnad har adresserna Dockgatan 19A - 25B. Föreningens tomt är friköpt.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftsändringar.
Föreningen har mycket god ekonomi.
2018 sänktes avgifterna med 5%.
Föreningen har amorterat följande under de senaste åren:
2017: amortering om 2 000 000 kronor
2018: amortering om 1 000 000 kronor
2019: föreningen har hittills amorterat 1 300 000 kronor i år och kommer att amortera ytterligare 500 000 kronor under året.

Månadsavgift:
I avgiften ingår värme samt kallvatten. Varmvatten samt el debiteras separat kvartalsvis i efterskott till självkostnadspris. Föreningen tillämpar individuell mätning.

Renovering och underhåll:
Föreningen har inga planerade renoveringar då huset uppfördes 2015. Föreningen har en upprättad underhållsplan.

Parkering / bilpool:
I fastigheten finns ett garage som delas med Brf Högmasten genom delägarförvaltning. Föreningen disponerar 15 platser för bil samt 2 MC-platser. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 800 kronor/månad och en MC-plats cirka 300 kronor/månad.
Det ingår ett medlemskap i Sunfleet för medlemmarna, värde 199 kronor/månad. God tillgång till sunfleetbilar på föreningens parkering.Medlemskapet sträcker sig till och med slutet av 2020.

TV och internet:
Föreningen har bredband via Telia (250/100 MBit/s). Ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 250 kronor per månad utgår för bredband, IP-telefoni samt TV-utbudet Lagom inklusive danska kanaler.

Övrigt:
I fastigheten finns en gästlägenhet som delas med Brf Högmasten genom delägarförvaltning. Gästlägenheten har ett elektroniskt bokningssystem och kan hyras av medlemmarna till en kostnad om cirka 250 kronor/natt.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen har en trevlig innergård med grönska, gräsmatta och sandlåda.

I byggnaden finns miljörum med källsortering.

Cykelparkering finns både utomhus och i källaren.

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Välkommen till ljuvliga, saltstänkta Dockan som bjuder in med det utmärkta läget vid vattnet och sitt generösa utbud av restauranger och caféer. Den badsugne promenerar till Västra Hamnens badplatser på cirka 10 minuter och på 5 minuter når man gym och matbutiker. På cirka 10 minuters promenad når man Centralen och city med sitt stora butiks- och nöjesutbud.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flertalet stadsbussar stannar i området och det är en kort promenad till Centralen varifrån tåg och pendelbussar avgår. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna.

Parkering

Föreningen har garage- och MC-platser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen har även medlemskap i bilpoolen Sunfleet, värde 199 kronor/månad. God tillgång till sunfleetbilar på föreningens parkering. P Malmö erbjuder boendeparkering i p-huset Ubåten för 800 kronor/månad. Kontakta P Malmö för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809