Disponentgatan 5

Malmö

Välplanerad och totalrenoverad tvåa på toppläge!

Välkommen till 61 ljusa kvadratmeter som bjuder på rymligt kök med matplats, stilrent badrum med dusch, rofyllt sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och står nu redo för nästa ägare. Toppläge med närhet till city, Rörsjöparken, mysiga caféer och restauranger.

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
211 57
OMRÅDE:
S:t Knut / Rörsjöstaden
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
61 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
1 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1983

Interiör

I grönskande omgivningar, med myllrande S:t Knuts Torg åt ena hållet, Kungsgatans vackra allé och Rörsjöparken åt andra hållet, nära såväl Folkets Park, Möllan samt city ligger denna fina lägenhet. Härifrån är det gångavstånd till all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer för den som pendlar. Lägenheten totalrenoverades under 2018 med snyggt kök i vitt, stilrent badrum, bredspacklade vita väggar och fina, enhetliga golv. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför ytterdörren välkomnar hallen med vita väggar och ljusgrått laminatgolv. Här finns plats för avhängning, bra förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoberna till vänster och till höger finns plats för möblering med exempelvis byrå.

Till vänster ligger det snygga köket med vita väggar, samma snygga golv som i hallen och fönster som vetter mot entrésidan. Den snygga inredningen i vitt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i svart löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och kolfilterfläkt. Samtliga vitvaror är från 2018 då köket och hela lägenheten renoverades. I köket finns även matplats för minst sex personer.

Badrummet som även det renoverades på fackmannamässigt sätt 2018 (fotodokumentation finns) är helkaklat i vitt med snygg detalj i grått och på golvet ligger matchande klinkergolv i mörkgrått. Här finns duschhörna med glasvägg samt takdusch, tvättställsmöbel, wc, vattenburen handdukstork och spegel.

Det rofyllda sovrummet har vita väggar, samma snygga golv som i övriga lägenheten och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben med skjutdörrar i spegelglas.

Vardagsrummet har vita väggar, samma snygga gråa golv och stort fönsterparti som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, fåtölj och bokhyllor.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Almen 1-5

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Almen 1-5 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2009. Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Huset byggdes 1983 och innehåller 36 lägenheter, varav 4 upplåts med hyresrätt. Det finns även två hyresrättslokaler. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har god ekonomi. 2017 sänktes föreningen avgiften med 5%. Föreningen sålde i mars 2017 av en hyresrätt och ytterligare en hyresrätt såldes 2018. Det gav ett gott kapitaltillskott till föreningens kassa. Föreningen har inga avgiftshöjningar planerade.

Renovering och underhåll:
2009 gjordes en ny ombyggnad av radiatorsystemet och en ny pump installerades. Nya termostater monterades på samtliga radiatorer i lägenheterna.
2010 Renoverades tvättstugan och förseddes med nya maskiner.
2011 byttes entréporten och samtliga takkupor försågs med ny plåt, nya fönster samt nya hängrännor och stuprör.
2016 målades trapphuset om och ett nytt torkskåp installerades i tvättstugan. Samma år totalrenoverades innergården med nytt tätskikt.
2017 byttes garageport och entrédörrar. I samband med detta installerades ett nytt porttelefonsystem.
2018 byttes hissarna i trapphusen. Med start i mars månad börjas det i trapphus 1 och därefter trapphus 5. Beräknas ta ca. 2,5-3 veckor per trapphus och hiss.

Kommande renoveringar:
Under våren 2019 kommer alla lägenhetsdörrar att bytas ut till säkerhetsdörrar.


Kabel-TV och internet:
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband via Bredbandsbolaget alternativt Com Hem (avtal tecknas av respektive bostadsrättsinnehavare).

Parkering/garage:
I föreningen finns det 20 garageplatser och en MC-plats. Garageplats kan hyras till en kostnad om cirka 450 kronor/månad. Kösystem tillämpas. Kontakta styrelsen för mer information.

Övrigt:
Föreningen har en inbjudande innergård med gräsmatta, uteplats med trädäck och gemensamma utemöbler samt grill.

I källaren på Disponentgatan 1 finns en tvättstuga som är utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare och två torkskåp.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Kontaktmail:
Disponentgatan@gmail.com

Karta

Området

Allmänt

Här bor man centralt med Sankt Knuts torg ett stenkast bort och nära Folkets Park med ett brett utbud av caféer, restauranger och mataffärer inom bara någon minuts promenad. På bekvämt gångavstånd ligger även city med sitt generösa shoppingutbud och nöjesliv.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Från lägenheten är det nära till busshållsplatsen Konserthuset, varifrån flera stadsbussar, pendelbussar och flygbussen avgår. Till Triangeln och Citytunneln promenerar man på cirka 10 minuter. Den bilburne tar sig smidigt till båda Ringvägarna och ut på motorvägen.

Parkering

Föreningen har 20 garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 450 kronor/månad. Därutöver råder boendeparkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809