Lertegelvägen 96

Oxie

Välplanerat bostadsrättsradhus med fyra sovrum och uterum!

I centrala Oxie ligger detta bostadsrättsradhus i två plan som bjuder på fyra sovrum, två badrum, rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, tvättstuga, uterum och två uteplatser. I området finns mataffärer, förskola, skolor, grönområden, tågstation och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
238 30
OMRÅDE:
Oxie
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
125 m²
ANTAL RUM:
5
VÅNINGSPLAN:
1-2 av 2, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Både på fram- och baksidan av huset finns stenbelagda uteplatser. Den rymliga uteplatsen på baksidan ligger delvis skyddad under tak.

På framsidan finns ett förråd som hör till bostadsrätten.

Andelstal:
Föreningen har vid förfrågan från mäklaren inte kunnat uppge andelstalet som avser bostadsrättens andel av de totala insatserna. Andelstalet som anges avser bostadsrättens andel av årsavgifterna.

Byggnad

Byggnadstyp:
Bostadsrättslänga
Byggnadsår:
1982

Interiör

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och klinkergolv. Här finns plats för avhängning samt förvaring längre in under trappan till ovanvåningen.

Till vänster ligger badrummet som är helkaklat i ljust kakel, har ljust klinkergolv och frostat fönster. Här finns wc, tvättställ och dusch.

Köket har ljusa väggar, klinkergolv och fönster i två väderstreck. Köksinredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan löper ljust kakel. Köket är utrustat med spis med ugn, spisfläkt, kyl och frys. Här finns matplats för minst sex personer.

Intill köket finns tvättstuga med tvättmaskin och förvaringsmöjligheter.

Sovrummet på entréplan har vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot uterummet.

Vardagsrummet har vita väggar, laminatgolv och fönster som vetter mot uteplatsen på baksidan. Gott om plats för soffgrupp, soffbord, bokhylla och TV-möbel.

På ovanvåningen finns tre sovrum. Samtliga är rymliga med plats för säng, nattduksbord och andra möbler. Alla tre sovrummen har ljus tapet på väggarna och laminatgolv Ett sovrum vetter mot entrésidan och två vetter mot baksidan.

Badrummet på ovanvåningen är helkaklat i vitt samt rosa kakel, på golvet ligger klinkergolv och här finns även ett litet fönster. Här finns badkar med dusch, wc och tvättställ.

Välkommen på visning!

Planritning

Planskiss
Planskiss

BRF Magnolian i Oxie

Allmänt:
Föreningen bildas 1982 och är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Föreningens organisationsnummer är 716406-8491. Föreningen består av 185 bostadsrätter. Det finns även två lokaler att hyra för boende i föreningen.
Fastighetsbeteckning: Malmö Oxievång 1 Murtegelvägen, Malmö Oxievång 4 Lertegelvägen och Malmö Oxievång 5 Stengodsvägen

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade höjningar/sänkningar inom den närmaste tiden.

Överlåtelseavgift på 1 163 SEK och pantsättningsavgift på 465 SEK tas ut av köparen. Föreningen accepterar inte juridisk person som bostadsrättsinnehavare.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband (100 Mbit/s) samt en P-plats.

Renovering och underhåll:
Föreningen kommer att byta elcentralen i garaget då den gamla inte uppfyller säkerhetskraven. När det gäller p-däck så kommer föreningen att byta ut kortläsarna mot fjärrkontroll så som i garaget.


Kabel-TV och internet:
Kabel-TV: Via Sydantenn Tele AB.
Internet: Via Sydantenn Tele AB.

Parkering:
Brf Magnolian äger 1 garage med ett antal platser både under tak och ovan mark.
Föreningen har 122 p-platser som vi hyrs av Brinova. Dessa platser kostar 513kr/plats och månad, men vi betalar bara 370kr/plats månad. Styrelsen tog beslut att slopa finansieringen av p-platserna via avgiften. Alla p-platser i garagen kommer att kosta 513kr/plats och månad istället. Även på Murtegelvägen. P-platser på P-däck kommer att höjas till 250kr/plats och månad och gästplatserna kommer att kosta 30kr/dygn. Denna förändring börjar gälla fr.o.m. 2019-02-01. När det gäller garaget på Murtegelvägen så kommer tvätten att stängas för gott.

Övrigt:
Mycket trevliga innergårdar, med lekplatser och mycket grönytor.

Brf Magnolian har ingen individuell reparationsfond. Brf Magnolian har enbart en "Yttre Fond" , det vill säga föreningen sätter av pengar till gemensamt underhåll av fastigheterna. Det handlar om ytterväggar, tak, rörsystem och elledningar tex.

Karta

Området

Allmänt

Lugnt, grönskande område med goda kommunikationer såväl med buss som tåg. Här finns matbutik, skola, förskola, bad, restauranger och annan närservice.

Kommunikation

Goda kommunikationer med både buss och tåg. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägen.

Parkering

Till bostadsrätten hör en garageplats. Det finns även parkering med p-skiva i närheten och gratis parkering en bit bort.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809