Skräddarebyn 2 C

Bunkeflostrand

Ljus gavellägenhet med fri utsikt och terrass om 16 kvadratmeter!

Högst upp i hus med hiss från markplan ligger denna ljusa och väldisponerade trea som bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till terrass, två bra sovrum, kök med matplats, badrum med tvättpelare och gott om förvaring. Lägenheten är mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
218 42
OMRÅDE:
Annestad / Bunkeflostrand
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
82,5 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den härliga terrassen om cirka 16 kvadratmeter. Tack vare de stora ytorna finns här plats för både sittgrupp och solstolar. Terrassen ligger i västerläge och bjuder på eftermiddags-/kvällssol. Den fria utsikten över takåsarna, havet och Öresundsbron är fantastisk.

Säljaren disponerar idag över ett förråd som ligger på markplan.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2007

Interiör

I byggnad från 2007 i populära, havsnära Bunkeflostrand med skola precis i området, nära grönområden och kommunikationer ligger denna ljusa gavellägenhet på insynsskyddat läge. Lägenheten bjuder på fri utsikt över området och mot havet samt Öresundsbron. Lägenheten är välplanerad, här är det bara att flytta rakt in och trivas!

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett på golvet. Här finns plats för avhängning till höger och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben till höger samt i de tre garderoberna längre in i hallen. Längre in i lägenheten erbjuds ytterligare förvaringsmöjligheter i klädkammaren längre in i lägenheten som även har ett städskåp.

Vardagsrummet har även det vita väggar och ekparkett. Här flödar ljuset in tack vare de stora fönstren mot terrassen som bjuder på fri utsikt mot havet och Öresundsbron samt från den franska balkongen som ligger i annat väderstreck. Rummet är rymligt med gott om plats för soffa, soffbord, TV-möbel, matbord och exempelvis bokhylla.

Mastersovrummet har vita väggar, ekparkett på golvet och fönster som vetter mot terrassen och bjuder på fri utsikt mot havet och Öresundsbron. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, arbetsplats eller byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de två garderoberna.

Badrummet är helkaklat i vitt, på golvet ligger vitt klinkergolv med underliggande golvvärme (elektrisk) och belysningen utgörs av infällda spotlights. Här finns duschhörna med infällbara dörrar, wc, tvättställ med underliggande skåp, spegelskåp samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (båda från 2017).

Köket har vita väggar, ekparkett på golvet och fönster som vetter mot föreningens innergård. Den vita inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan löper grått mosaikkakel. Köket är utrustat med två stycken kyl/frys, spis med ugn, spisfläkt och diskmaskin. I köket finns även matplats för 4-6 personer.

Det andra sovrummet har även det vita väggar, ekparkett och fönstret vetter mot föreningens innergård. Även här finns plats för dubbelsäng om så önskas, nattduksbord, byrå och bra förvaringsmöjligheter erbjuds i de tre garderoberna.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Brf Bunkeflo 5

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Bunkeflo 5 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006. Föreningens byggnad färdigställdes 2007 och består av 64 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens byggnad har adresserna Skräddarebyn 1 A - 2 D. Föreningens tomt är upplåten med tomträtt, tomträttsavgälden omförhandlades senast 2017.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftsändringar.
2017 sänkte föreningen avgifterna med 6 %.

Renovering och underhåll:
Genomförda renoveringar:
2018: Byte till energieffektivare belysning.
2017: Uppfräschning av innegårdar.
Kommande renoveringar:
Föreningen har inga större renoveringar planerade de närmaste åren.

Parkering:
Föreningen har 56 garage- och 42 parkeringsplatser till uthyrning. Separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 350 kronor/månad och parkeringsplats cirka 150 kronor/månad.

Tv och internet:
Föreningen har bredband och TV-utbud via Telia. Detta ingår inte i månadsavgiften utan tecknad separat.

Övrigt:
Föreningen har en gemensam gård som ligger en trappa upp. Här finns gräsmatta, stenbelagd uteplats med bänkar och sandlåda.

Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen har miljöhus med källsortering.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information:
www.bunkeflo5.se

Karta

Området

Allmänt

Annestad ligger i Bunkeflostrand och kännetecknas av öppna ytor med nybyggnation, massor av ljus, vacker natur och frisk luft. Havet, liksom stora grönskande ytor finns ett stenkast bort. Precis i området ligger en livsmedelsbutik, pizzeria, pub och frisörsalong. Två minuters cykelfärd bort ligger Statoil (öppet 24 timmar om dygnet) och Burger King. Härifrån är det även bekvämt cykelavstånd till Emporia och i området finns Skånegården med bageri samt vårdcentral. Området är mycket barnvänligt med dagis och förskola alldeles intill Skräddarebyn samt skolor i närheten.

Kommunikation

Goda bussförbindelser samt närhet till Hyllie och utmärkta kommunikationer för den bilburne som smidigt tar sig ut på ringvägarna, Öresundsbron och E6:an.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809