Branteviksgatan 5 A

Malmö

Välplanerad tvåa med inglasad balkong och fantastisk utsikt.

På våning 9 ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rofyllt sovrum, kök med matplats, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk utsikt över takåsar och Turning Torso. Här ges köparen möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21441
OMRÅDE:
Nobel / Östra Sorgenfri
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
51 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
9 av 10, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i västerläge. Balkongen är rymlig med gott om plats för möblemang och bjuder på fantastisk utsikt över bland annat takåsar och Turning Torso.

Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1957

Interiör

I Östra Sorgenfri med närhet till såväl grönområden som Möllan och dess myllrande uteliv ligger denna tvåa i stabil bostadsrättsförening från 1950-talet. På våning 9 ligger denna välplanerade tvåa och bostadens samtliga fönster bjuder på en fantastisk utsikt över staden. Lägenheten är i behov av renovering, här ges köparen möjlighet att skapa sitt egna drömboende!

Innanför dörren välkomnar hallen med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderoben till vänster samt den stora garderoben med skjudörrar i spegelglas till höger.

Till vänster ligger vardagsrummet som har ljusa väggar, ekparkett på golvet och fönster som vetter mot den inglasade balkongen som även nås härifrån. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, bokhylla och matbord för den som så önskar.

Sovrummet har laminatgolv, ljusa väggar och fönster som bjuder på fri utsikt över takåsarna. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå.

Köket har ljusa väggar och plastmatta på golvet. Vid fönstret som bjuder på fantastiskt fin och fri utsikt finns plats för matbord. Den vita inredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i rostfritt löper beige kakel. Här finns kyl/frys, spis med ugn och spisfläkt.

Badrummet är kaklat i vitt och på golvet ligger schackrutigt klinkergolv. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

HSB Brf Torbjörn

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Torbjörn är en äkta bostadsrättsförening som består av 140 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt och 13 lokaler. Föreningens byggnader uppfördes 1957 och har adresserna Branteviksgatan 5-9. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

Renovering och underhåll:
Följande renoveringar är utförda:
2000: Fönsterbyte.
2001: Ny värmeväxlare sattes in.
2001: Balkonger byggdes ut och glasades in.
2009-2010: Byte av vattenstammar.
2010: Spolning av avloppsstammar.
2010: Detektorbelysning i garaget sattes in.
2012: Totalrenovering av innergård.
2016: Föreningen tätade tätskiktet på torget mot det underjordiska garaget.
2017: Relinades avsloppsstammarna.
2018: Taken på låghusen byttes.
Kommande renoveringar:
Föreningen har inga större renoveringar planerade de närmaste åren.

TV och Internet:
Kabel- TV levereras av ComHem och bredband av Ownit. Kostnaden för 100 MBit/s är cirka 109 kronor per månad och 1000 MBit/s cirka 399 kronor per månad.

Parkering:
Föreningen har 45 parkeringsplatser och 230 garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är cirka 95 kronor per månad och en garageplats cirka 250 kronor per månad.

Övrigt:
Föreningen har en trevlig, nyrenoverad innergård med grönska och uteplatser. Här finns även miljöhus med källsortering.
I källaren på Branteviksgatan 7 finns fyra tvättstugor, vardera utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och tillhörande torkrum. I källaren finns även mangelrum.
På Branteviksgatan 9 finns bastu, gym samt en mindre festlokal som kan boka av medlemmarna. Det är kostnadsfritt att nyttja festlokalen.
Tre gånger om året tar föreningen in en container som medlemmarna kan nyttja till att slänga större skrymmande avfall.
Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.
För mer information, besök gärna föreningens hemsida: https://brftorbjorn.com

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Trevligt område nära såväl grönområden som mataffärer, city och kommunikationer. I området ligger ICA med post- och spelombud, här finns även pizzeria och andra affärer. 10 minuters promenad till lågprisvaruhuset Willys och på samma tid promenerar man till Möllan samt Folkets Park. I området finns även Stenkulaskolan.

Kommunikation

Mycket bra förbindelser både kommunalt och för den bilburne. Station Rosengård med pågatåg ligger endast någon minuts promenad bort, stadsbuss nummer 5 (Malmöexpressen) och 31 stannar intill lägenheten och från Nobeltorget avgår även buss 3. Den bilburne tar sig smidigt både in till stan och ut på Ringvägen.

Parkering

Föreningen parkerings- och garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas.Därutöver råder boendeparkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809