Industrigatan 17 A

Malmö

Unik bokal i två plan med snygga detaljer och industriutförande!

Välkommen till den nya stadsdelen Norra Sorgenfri och denna unika tvåa i två plan med bostadsdel på ovanvåningen och nedanvåning med skylfönster som kan användas till lokal, ateljé, studio eller biorum. Snygga detaljer med generös takhöjd, betongväggar och påkostade materialval.

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 14
OMRÅDE:
Norra Sorgenfri
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
73 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
1-2 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Vid entrén på våning 2 finns loftgång som ligger i sydostläge.

Säkerhetsjalusin, gardinstänger och gardiner ingår i köpet.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas isolerglas
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Interiör

I Norra Sorgenfri har arkitekten Maruis Lorentzen skapat en unik byggnad som präglas av industridetaljer. På utmärkt läge ligger denna unika bokal i två plan, perfekt för den kreative, egenföretagaren eller varför in den som vill ha en större tvåa med möjlighet att inreda lokaldelen till exempelvis ett extra sovrum eller biorum.

Från gatan nås lokaldelen om cirka 19,6 kvadratmeter Här finns stort skyltfönster och egen ingång. Takhöjden är imponerande med cirka 3,4 meter och ljusinsläppet generöst. Säljaren har här även låtit installera en elektrisk jalusi som både mörklägger och insynsskyddar. Väggarna här är i rå betong, likaså golvet vilket skapar en häftig känsla. Här finns även en snygg spiraltrappa i svart som leder upp till ovanvåningen och lägenhetsdelen.

Ovanvåningen nås både via spiraltrappan på markplan och via loftgång från gården. Från spiraltrappan nås först vardagsrummet som har väggar i betong och på golvet ligger 3-stavs parkettgolv i vitlaserad ek. Ljusinsläppet från det stora fönstret och den franska balkongen är mycket generöst. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, matplats och andra möbler för den som så önskar.

Det stilrena köket i vitt från Marbodal erbjuder goda förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i vitlaserad ek löper betong. Här finns inbyggnadsugn, spisfläkt, inbyggd diskmaskin, kyl och frys med snickerifront, induktionshäll och inbyggnadsmikro.

Badrummet är även det i stilrent utförande med schackrutigt klinker på golvet, vitt kakel på väggarna och taket i snygg betong. Här finns dusch, wc, hel bänkskiva i vitt med vask och kommod, infälld spegel med belysning ovanför samt handdukstork och kombimaskin.

Sovrummet har samma snygga vitlaserade ek på golvet, väggarna går i vitt och betong. Här finns även fönsterparti som vetter mot gården. Gott om plats för både dubbelsäng och nattduksbord. I den intilliggande klädkammaren finns utmärkta förvaringsmöjligheter och dessutom finns här i tre garderober och ett städskåp.

Hallen med ingång från gården/loftgången erbjuder plats för avhäning på den snygga hatthyllan.

Planritning

Planskiss
Planskiss

Brf Industrial Corner

Allmänt:
Brf Industrial Corner är en bostadsrättsförening i Malmö. Föreningen bildades år 2016. Föreningens byggnad färdigställdes 2018 och föreningen äger marken. Ett flerbostadshus i fem våningar.

Bostadsrättsföreningen har genom nybyggnad uppfört ett flerbostadshus med 54 bostadsrättslägenheter (varav 10 är lokaler) och 1 lokal på fastigheten Malmö Grytan 1. Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet om bilpool i 10 år vilket innebär att föreningen är del av en bilpool. En fast månadsavgift utgår per lägenhet samt en avgift vid nyttjande av bil.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerande avgiftsförändringar i dagsläget.
Köpare hänvisas till den ekonomiska planen.

Renoveringar:
Nybyggd fastighet som färdigställdes 2018.
Föreningen har inga planerade renoveringar.

Parkering/garage:
Hcp och bilpoolsplats finns. Det finns möjlighet att hyra p-plats genom Qpark (sammanlagt 25 platser) på en annan fastighet och kostar cirka 400 kronor/månad. Det finns också 9 besöks p-platser i närheten (betalas av användaren). https://www.q-park.se/sv-se/

Bredband/TV:
Fiberanslutning till fastigheten, internt kopparnät till varje lägenhet. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk kostnad
för bredband/bilpool och TV fån Boxer med kanaler om 225 kronor/månad. Bredband via Öretel. http://oretel.se/

Övrigt:
Föreningen har ett gemensamt miljöhus på föreningens innergård.

Uppställningsplats för cyklar finns på gården. Servicestation för cyklar finns på gården vid cykeluppställningen.

Föreningen har ett gemensamt abonnemang för el. Individuell mätning finns i varje lägenhet och bostadsrättshavarna ska betala för sin egen förbrukning.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Budgivning

Högsta bud

kr

Karta

Området

Allmänt

Från rå industristad till ett nytt modernt bostadsområde. Norra Sorgenfri har genom sitt centrala läge, sin karaktär och sin storlek fantastiska utvecklingsmöjligheter. Här finns idag kulturhistoriskt intressanta byggnader som alla är en viktig del av Malmös utveckling. Dessa ska bevaras och restaureras så att industrihistorien integreras i det nya områdets identitet. Norra Sorgenfri är centralt beläget som länk mellan centrum och östra Malmö med närliggande områden såsom kvarteret Rönnen och Värnhem som är under ständig utveckling. I närheten finns grönområden, gym, mataffärer, restauranger och caféer. Besök gärna Malmö stads stadsplan för Sorgenfri, se länk i annons.

Kommunikation

I närheten avgår stadsbuss 33 och Malmöexpressen, buss nummer 5. Det är även promenadavstånd till pågatågen och station Rosengård. Den bilburne tar sig smidigt ut på ringvägarna.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809