Lönngatan 40 F

Malmö

Välplanerad 1,5:a med renoveringsbehov i välskött förening!

Högst upp i huset ligger denna lägenhet som har renoveringsbehov, stor potential och sannolikt kan byggas om till en tvåa. Lägenheten bjuder på stort kök med matplats, badrum med dusch, halva, rymligt vardagsrum och goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 49
OMRÅDE:
Lönngården
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
48 m²
ANTAL RUM:
1,5
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenheten har säkerhetsdörr.

Säljaren disponerar idag över ett vinds- och ett källarförråd.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som ett rum och kök i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1935

Interiör

På lugna Lönngården med närhet till grönområden och med utmärkta kommunikationer ligger denna genomgående 1,5:a som sannolikt kan byggas om till tvåa. Lägenheten har stora renoveringsbehov, hr ges köparen möjlighet att skapa sitt drömboende.

Hallen har vita väggar och parkettgolv. Här finns plats för avhängning och bra förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora klädkammaren rakt fram.

Köket har schackrutigt linoleumgolv (sannolikt underliggande brädgolv), gröna väggar och fönstret vetter mot föreningens gård. Originalinredningen med rosamålade luckor bjuder på bra förvaringsmöjligheter och här finns kyl/frys samt gasspis med ugn. Köket är rymligt och här finns gott om plats för matbord för 4-6 personer.

Badrummet har ljus våtrumstapet på väggarna och blå plastmatta på golvet. Här finns dusch, wc, tvättställ och spegelskåp.

Halvan har väggar i rödorange och parkettgolv. Här finns plats för säng och andra möbler.

Det rymliga vardagsrummet har ljus tapet på väggarna, parkettgolv, lamprosett som pryder taket och stort fönsterparti som bjuder på fri utsikt samt bidrar till ett generöst ljusinsläpp.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Brf Lönngården

Allmänt:
Bostadsrättsförening Lönngården är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att byggnaderna uppfördes 1935. Föreningen består av 191 lägenheter och 1 lokal som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens byggnader har adresserna Lönngatan 38-42. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har god ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen har inte beslutat om några avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Följande renoveringar är utförda:
Gjorda renoveringar:
1974 Vattenstammar byttes
1982 Elstammar byttes
1999 Taket lades om
2006 Byte av stuprör
2007 Säkerhetsdörrar sattes in till alla lägenheter samt källare och vind
2008/2009 Nytt lås- och passersystem till entré-, källare- och vindsdörrar installerades. Samtidigt installerades ett nytt lås- och bokningssytem till tvättstugorna.
2009 Vattenstammar spolades och filmades. Staket sattes upp.
2013 Alla sovrums-, köks- och källarfönster byttes. Extra ventilation installerad i källaren.
2013 Byte av värmecentral och ventiler för värme/vatten
2015/2016 OVK
2015-2016 Relining avloppsstammar
2017 Byte till Troaxförråd

Kabel-TV och internet:
Kabel-TV levereras av Sydantenn, basutbudet ingår i månadsavgiften och bredband av Bahnhof/Sydantenn, bredband med en hastighet om 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften.


Övrigt:

Föreningen har en stor, grönskande och inhägnad innergård. På innergården finns sittplatser med grillmöjligheter och här finns även sophus med källsortering.

I varje byggnad finns två tvättstugor i källaren, tvättstugorna är moderna och renoverades 2005. I källaren finns även cykelförråd.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida:
http://www.brflonngarden.se/

Karta

Området

Allmänt

Lugnt och grönskande område med närhet till kommunikationer, grönområden och med gångavstånd till Södervärn, MAS, Triangeln och Möllan.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Härifrån avgår både buss 1, 35 och knutpunkten Södervärn ligger på bekvämt promenadavstånd. Den bilburne tar sig smidigt ut på motorvägarna liksom in till city.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Malmö Stad för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809