Rosengrens Gata 25

Limhamn

Ljus, välplanerad tvåa med stor balkong i söder granne med havet!

Välkommen till 65 ljusa kvadratmeter som bjuder på snyggt kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, stilsäkert badrum med tvättdel, rofyllt sovrum, arbetshörna, möblerbar hall, bra förvaringsmöjligheter och stor balkong i söderläge. Lugnt område granne med havet och nära grönområden.

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
216 44
OMRÅDE:
Limhamns sjöstad
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
65 m²
ANTAL RUM:
2
VÅNINGSPLAN:
2 av 5, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som ligger i härligt söderläge. Här finns plats för sittgrupp, bord och gasolgrill. Balkongen bjuder på utsikt över föreningens gård och havet.

Säljaren disponerar idag över ett källarförråd

Månadsavgift:
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras kvartalsvis i efterhand för faktisk förbrukning.

Andelstal:
Det angivna andelstalet 1,9378% avser bostadsrättens andel av de totala insatserna. Bostadsrättsföreningen har vid förfrågan från mäklaren inte kunnat uppge andelstalet som avser bostadsrättens andel av de totala månadsavgifterna.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2013

Interiör

I Limhamns sjöstad bor man i lugna, nybyggda kvarter med havet som granne och på behagligt promenadavstånd ligger restauranger, caféer, mataffärer, gym och annan tänkbar närservice. På andra våningen ligger denna ljusa, rymliga tvåa som bjuder på snyggt kök i vitt från Vedum, stora sociala ytor, rymlig balkong i söderläge, badrum med tvättdel, rofyllt sovrum, arbetsdel och bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkett. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och ekparkett. Här finns plats för avhängning till vänster och förvaring i den inbyggda garderoben med skjutdörrar. Till höger finns plats att möblera med exempelvis byrå.

Badrummet som nås från hallen är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinkergolv. Till höger finns tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens), praktisk bänkskiva och överskåp. Badrummet är utrustat med duschhörna med infällbara glasdörrar, wc, tvättställsmöbel och spegel.

Rakt fram ligger lägenhetens sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Även här är väggarna vita, på golvet ligger samma snygga ekparkett och rummet är ljust tack vare stora fönsterpartier samt ljusinsläpp från två väderstreck. Det är även härifrån vardagsrumsdelen som den rymliga balkongen i söderläge nås. Till vänster ligger köket som har snygg inredning i vitt från Vedum, grå bänkskiva och ovanför denna löper vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. I köket finns matplats för 6-8 personer. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffa, soffbord, bokhylla och naturlig plats för TV. Från vardagsrumsdelen nås även en hörna som lämpar sig perfekt som arbetsplats.

Sovrummet som är rymligt har vita väggar, samma snygga ekparkett som i övriga lägenheten och fönster som vetter mot balkongen. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i den stora garderoben med Elfasystem och skjutdörrar.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Glasbruket 3

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Glasbruket 3 är en äkta bostadsrättsförening som består av 43 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens byggnader uppfördes 2013 och har adresserna Barlastgatan 51, Rosengrens gata 25, 27 och 29. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

Renovering och underhåll:
Föreningen har inga planerade renoveringar.

Parkering:
Föreningen har 43 garageplatser till uthyrning och hissen i byggnaden leder rakt ner i garaget. Varje bostadsrätt är garanterad en garageplats, kostnaden för att hyra en garageplats är cirka 750 kronor/månad. Finns det fler platser lediga går det bra att hyra ytterligare en plats, separat kösystem tillämpas då.

Kabel-TV och internet:
TV och bredband levereras av Telia och för detta tillkommer en obligatorisk kostnad om 216 kronor/månad för Triple Play (TV, bredband med en hastighet om 100 MBit/s och IP-telefoni).

Övrigt:
Bostadsrättstillägget för hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.

Föreningen har tillsammans med grannföreningarna en trevlig innergård med grönska, stenbelagd uteplats och lekplats. Tillsammans med grannföreningarna har föreningen även ett miljörum med källsortering.

Föreningen har tillsammans med grannföreningarna en gemensamhetslokal som kan hyras för fest eller övernattning. I lokalen finns plats för 35 personer sittande vid bord. Här finns också kaffekokare, spis, mikrovågsugn, litet kylskåp, porslin till sex personer, en dubbelsäng med resårbotten, två hopfällbara sängar, dusch, toalett och städmaterial. Kostnaden för att hyra gemensamhetslokalen är cirka 300 kronor/dygn.

I garaget finns cykelparkering, därutöver finns cykelparkering runt huset.

Länkar och dokument

Stadgar
Årsredovisning 2017

Karta

Området

Allmänt

Limhamns sjöstad är ett nytt bostadsområde vid vattnet och här skapas bostäder för alla. Vackra lägenheter och radhus som alla kännetecknas av ljus och rymd. På charmiga Limhamn möts du av varierande bebyggelse med både charmiga gatuhus byggda under 1800-talet och moderna nybyggnadsprojekt. Den genuina, småstadskänslan har under många år lockat och tilltalat generationer av människor och kanske är det inte så konstigt med tanke på att du bor granne med havet, nära grönområden och har all tänkbar närservice i Limhamns centrum. Här erbjuds en aktiv livsstil, liksom avkoppling och lugna turer längs med havet för den som önskar. Den gamla fiskebyn kantas idag av ett brett utbud av både affärer, restauranger, olika gym och dagligvaruhandel. Här ligger bland annat den omåttligt populära pizzarestaurangen Mastio, sushirestaurangen Chill Out, gastropuben Bistro Stella och det mysiga caféet Kaka på kaka. Vid hamnen ligger även Limhamns Fiskrökeri där du kan köpa färsk fisk, skaldjur eller ta en bit att äta i restaurangen. För barnfamiljen finns det flera förskolor och skolor. Sommartid njuter du kanske av båtlivet i småbåtshamnen eller varför inte ta sig ett dopp från någon av bryggorna eller stranden i Sibbarp? I augusti äger också Hamnfestivalen rum och är ett populärt evenemang för både barn och vuxna. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter. Det är inte svårt att förstå varför områdets popularitet är så hög. Det som en gång varit en fiskeby har idag vuxit och känns som en "stad i staden".

Kommunikation

I närheten avgår stadsbuss 7 med täta förbindelser till Malmö C och Svågertorp samt stadsbuss 33 som går till Hyllie med dess tågförbindelser. Till city tar man sig på cykel på cirka 15 minuter. Den bilburne tar sig enkelt såväl in till city som ut på ringvägarna och till Öresundsbron.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809