Botildenborgsvägen 13 A

Malmö

Ljus gavellägenhet med fransk balkong högst upp i huset.

Välkommen till 62 välplanerade kvadratmeter som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rymligt sovrum, renoverat badrum med dusch, ytterligare ett mindre rum som kan användas till kontor eller sovrum samt gott om förvaring. Lugnt område med närhet till affärer och goda kommunikationer!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
213 62
OMRÅDE:
Västra Kattarp
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
62 m²
ANTAL RUM:
2,5
VÅNINGSPLAN:
4 av 4, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenheten är registrerad som 2 rum och kök i lägenhetsförteckningen.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1955

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och laminatgolv. Här finns plats för avhängning och förvaring i de två garderoberna längre in i hallen.

Köket har vita väggar, laminatgolv och två fönster. Inredningen i vitt erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför den svarta bänkskivan löper vitt kakel. Här finns kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn och fläkt.I köket finns även matplats för 4-6 personer.

Det rymliga vardagsrummet har vita väggar, laminatgolv och fönster samt fransk balkong med fri utsikt. Här finns plats för soffa, soffbord, TV-möbel, bokhylla och matplats.

Mastersovrummet har laminatgolv, vita väggar och fönster som bjuder på fri utsikt. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Badrummet som renoverades av föreningen 2017 är helkaklat i vitt, har grått klinkergolv och belysningen utgörs av spotlights. Här finns duschhörna, vägghängd wc, tvättställ och spegelskåp.

Det finns ytterligare ett rum som idag disponeras som sovrum men även kan användas som arbetsrum eller klädkammare. Rummet har vita väggar och på golvet ligger heltäckningsmatta.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Riksbyggens Brf Malmöhus nr 7

Allmänt:
Föreningen Riksbyggens Malmöhus nummer 7 äger fastigheten Hästhoven 8 i Malmö kommun. På fastigheten finns byggnader med 187 st lägenheter och 28 lokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1955 och fastighetens adresser är Jägersrovägen 8-18, Botildenborgsvägen 9-13 samt Poppelgatan 28 i Malmö.

Ekonomi:
Föreningen planerar att höja månadsavgifterna med 3% 2019 och 3% 2020.

Renovering och underhåll:
Följande renoveringar är genomförda:
2018 Gemensam el med separat avläsning. Trefas installerad och framdragen till elskåp i varje lägenhet.
2016/2017: Byte av avloppstammar och vattenstammar.
2016/2017: Samtliga badrum har renoverats.
2014: Gemensamma utrymmen
2014: Huskropp utvändigt
2014: Markytor
2013: Värmeanläggning
2007: Takrenovering
2000: Tvättstugorna renoverades
1986/1987: Fönster 3-glas med utvändig plåtbeläggning

Kommande renoveringar:
Trapphus ska ses över.

Kabel-TV och internet:
Föreningen har kabel-TV via Canal Digital (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband levereras av Bredbandsbolaget (bredband med en hastighet om 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften).

Parkering:
Föreningen har 15 p-platser (cirka 100 kronor/månad) och 7 enskilda garage-platser ( cirka 250-260 kronor/månad, beroende på storlek). För närvarande kö till båda. I övrigt råder fri parkering i området.

Övrigt:
Föreningen har en trevlig inhägnad innergård med grönska och uteplats.

I källaren finns två tvättstugor som kan bokas med tagg alternativt över internet.

Karta

Området

Allmänt

Lugnt område i gröna omgivningar med goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I området finns skolor, centrum, matbutiker, pizzerior och restauranger. I närheten finns ett litet grönområde med fotbollsplan och lekplats.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. Flera stadsbussar erbjuder täta förbindelser med City och Centralstationen. Den bilburna tar sig härifrån smidigt ut på ringvägarna och motorvägen.

Parkering

Föreningen har parkerings- och garageplatser till uthyrning, separat kösystem tillämpas. Därutöver råder gratis parkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.
Kontakta mäklaren för att få information om samtliga inkomna bud.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809