Nobelvägen 147 M

Malmö

Välplanerad, genomgående trea med nyrenoverat badrum!

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på nyrenoverat badrum, två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, luftigt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i välskött HSB-förening med närhet till det mesta och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
212 15
OMRÅDE:
Ellstorp
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
71 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1 av 6, hiss finns
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Lägenheten har säkerhetsdörr.

Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Driftskostnaderna är uträknade enligt schablon.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1938

Interiör

Innanför dörren välkomnar hallen med vita väggar och ljus laminatgolv. Till höger finns plats för avhängning och längre in i hallen erbjuds bra förvaringsmöjligheter i klädkammaren och städskåpet.

Till vänster ligger köket som har vita väggar samt en fondvägg i jordnära ton, ljust laminatgolv och fönster som vetter mot den fina, renoverade gården. Inredningen i ljust trä erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i mörkgrått löper svart mosaikkakel. Här finns gashäll, elektrisk ugn, inbyggnadskyl/-frys, diskmaskin och spisfläkt. I köket finns även matplats för 3-4 personer.

Det första sovrummet har väggar i ljusblått, brädgolv, fönster som vetter mot gården och lamprosett som pryder taket. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Mastersovrummet har ljusa väggar, fiskbensparkett på golvet, fönster som vetter mot gården och även här lamprosett i taket. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå, arbetsplats och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i garderobsväggen med dörrar i spegelglas.

Badrummet som renoverades av föreningen 2017 är helkaklat i vitt och har grått klinkergolv. Här finns vägghängd wc, dusch, tvättställ, spegelskåp och handdukstork (elektrisk).

Det stora, rymliga vardagsrummet har ljusa väggar, fiskbensparkett, lamprosett och stort fönsterparti som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel, matplats och bokhyllor.

Varmt välkommen på visning.

Planritning

Planskiss

Hsb Brf Ellstorp I Malmö

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen Ellstorp är belägen vid korsningen Nobelvägen och Sallerupsvägen i Malmö. Föreningen består av 404 lägenheter och 13 lokaler belägna på Nobelvägen 145 och 147 samt Ellstorpsgatan 2 och 4. Föreningen bildades i samband med att huset byggdes år 1938. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen planerar att höja avgiften med 4% 2019.

Renovering och underhåll:
Utförda renoveringar
1980: Fönsterbyte och plåtfasad på husen med adress Nobelvägen 145-147.
Cirka 1990: Byte av vattenstammar i kök och badrum. Elstammar byttes och nya automatsäkringar sattes in i lägenheterna.
2001: Takrenovering.
2008: Relining av avloppsstammar.
2009: Nya miljöhus.
2011: Nya postlådor i trapphusen.
2014: Garage- och gårdsrenovering med nya planteringar, stenläggningar, gräsmatta och fruktträd anlades.
2015-2016: Färdigställande av utemiljön. Tvättstugorna renoveras löpande och får löpande nya maskiner.

Planerade renoveringar
Föreningen utför just nu ett stambyte som påbörjades 2016 och i samband med detta renoverar föreningen badrummen. Renoveringen beräknas vara klar under slutet av 2018. Mer information om detta finner ni på föreningens hemsida. '
Ett projekt har startats upp för underhåll av balkonger, trapphus och ytterdörrar, som ligger som kommande renoveringar.
Föreningen är en certifierad HSB-förening och visar framtidsprognoser i sin årsredovisning över både underhåll/reparationer och månadsavgifter.

Parkering:
Föreningen har totalt cirka 108 stycken garage- och mc-platser. Hyra för bilplats är cirka 400 kr/månad ochcirka 200 kr/månad för MC-plats. Till dessa tillämpas separat kösystem.

TV & bredband:
Kabel-TV levereras av Com Hem (basutbudet ingår i månadsavgiften).Bredband levereras av Bredband2 AB. Medlemmar i föreningen kan välja mellan 100/100 Mbit/s för cirka 80 kronor i månaden eller 1000/1000 Mbit/s för cirka 99 kronor i månaden.

Övrigt:
Föreningen har en stor, renoverad innergård med grönområden . Här finns även tre fasta grillplatser och lekplats. Föreningen har även cykelförråd och barnvagnsrum som går att hyra.

Det finns 11 stycken gemensamma tvättstugor utspridda i föreningen med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp eller torkrum.

Källsortering görs i miljöhusen på gården.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

För mer information, se föreningens hemsida;
http://www.ellstorp.com/

Karta

Området

Allmänt

Här bor du centralt, nära såväl butiker, mataffärer och restauranger liksom grönområden, parker och kommunikationer. Ett stenkast från lägenheten ligger shoppingcentret Entré med ett stort urval butiker, restauranger, biosalong och caféer. I området finns även mataffärer, apotek, systembolag och vårdcentral. Ett par hundra meter från lägenheten ligger dagis, skola (åk 1-9), gymnasium och folkhögskola.

Kommunikation

Goda kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. På Värnhemstorget avgår bussar till flera stadsdelar, Centralstationen, Lund och andra orter i Skåne. För den bilburne ligger Stockholmsvägen, liksom anslutning till yttre och inre Ringvägen på bekvämt avstånd.

Parkering

Föreningen har garageplatser till uthyrning. Därutöver råder boendeparkering i området, kontakta PMalmö för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809