Lantmannagatan 51

Malmö

Välplanerad, genomgående trea med badrum med badkar!

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, kök med matplats, halvkaklat badrum med badkar och två sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök. Förening med fin innergård. Välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
214 48
OMRÅDE:
Sofielund
TYP:
Lägenhet
BOAREA:
64,4 m²
ANTAL RUM:
3
VÅNINGSPLAN:
1 av 3, hiss saknas
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Byggnad

Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1937

Interiör

Innanför säkerhetsdörren välkomnar hallen med vita väggar och fiskbensparkett. Här finns plats för avhängning och längre in möblering med exempelvis byrå.

Till vänster ligger vardagsrummet som har vita väggar, fisbensparkett och stort fönsterparti som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Köket har vita väggar, plastmatta och fönster som vetter mot föreningens fina innergård. Köksinredningen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och ovanför bänkskivan i rostfritt löper ljust kakel. Här finns kyl/frys, spis med ugn och spisfläkt. I köket finns även matplats för fyra personer.

Det första sovrummet har vita väggar, fiskbensparkett och fönster som vetter mot innergården. Här finns plats för två enkelsängar alternativt dubbelsäng och nattduksbord.

Det andra sovrummet har även det vita väggar, fiskbensparkett och fönster som vetter mot gården. Här finns plats för säng, nattduksbord, byrå och goda förvaringsmöjligheter erbjuds i de två inbyggda garderoberna.

Badrummet är halvkaklat i vitt kakel och på golvet ligger klinkergolv i olika blå nyanser. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ, spegel och badrumsskåp.

Varmt välkommen på visning!

Planritning

Planskiss

Brf Krönet

Allmänt:
Bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 25 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt och en lokal. Föreningens byggnad uppfördes i samband med att föreningen bildades 1937 och har adresserna Lantmannagatan 51, Rasmusgatan 25 A-B och Mogensgatan 7. Föreningen äger marken.

Ekonomi:
Föreningen har god ekonomi och amorterar löpande på de lån som finns. Avgifterna höjdes med 1 % den 1 januari 2018. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftshöjning, men sannolikt kan det bli aktuellt med mindre höjningar om ett par procent.

Renovering och underhåll:
Följande renoveringar är genomförda:
Vattenstammarna är bytta sedan tidigare.
Fönstren byttes på insidan och utsidan 1997 och är delvisa utbytta igen 2009.
Elstammar och central byttes i slutet av 90-talet.
Stammar till V/A relinades 2004-2005
Tvättstugan fick sig en uppfräschning i samband med renoveringen under 2004
Plåttaket målades om 2010
Trappuppgången fräschades upp och samtliga dörrar byttes till säkerhetsdörrar under 2011. Postfack sattes upp vid entrén.
Under 2011 har det dränerats om runt huset och omfattande markarbeten har gjorts på innergården.
2014 putsades och renoverades väggar i källaren, källar-, tvättstugedörrar och trapphusfönster mot innergård byttes
2015 installerades grundvattenvärme
2016 genomfördes byte av portar, renovering av liggande stammar, byte av ljusarmatur och förbättrad belysning på gård
2017 infördes gemensamhetsel
2018 kläddes skorstenar in
2018 solpaneler installerades

Kommande renoveringar:
Inom de närmaste åren planeras målning/uppfräschning av fasad.
För övrigt planeras inga större renoveringar de närmaste åren.

Internet och kabel-TV:
Kabel-TV levereras av Bredbandsbolaget (basutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband av Bredbandsbolaget. Bredband med en hastighet om 100/10 Mbit/s.

Övrigt:
I källaren finns tillgång till tvättstuga som bokas enligt schema. Här finns även fest-/samlingslokal och cykel-/barnvagnsförråd.

Föreningen har en fin, inbjudande innergård med stenbelagda uteplatser, grönska och gemensamma utemöbler. Här finns även miljöstation med källsortering, cykelparkering och sandlåda.

Föreningen har gemensamhetsel och elförbrukningen debiteras tillsammans med månadsavgiften för tre månader i taget.

För mer information, besök gärna föreningens hemsida:
http://www.brfkronetmalmo.se/

Karta

Området

Allmänt

I närområdet finns butiker för dagligvaruinköpen och på ett avstånd om ca 1 km ligger köpcentret Mobila med matvarubutik och shoppingmöjligheter. Tio minuter bort finns även det populära Möllevångstorget med sitt rika kultur och uteliv. Här hittar ni allt från torghandel och kulinarisk mat till små mysiga caféer. Malmö centrum med dess serviceutbud och shoppingmöjligheter nås på ca 10-15 minuters promenad.

Kommunikation

På tio minuters promenad tar du dig till knutpunkten Södervärns busstation där både region-och stadsbussar passerar. Den bilburne tar sig enkelt ut på motorvägarna.

Parkering

Boendeparkering råder i området, kontakta Gatukontoret för mer information.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809