Revingehedsgatan 17

Johanneslust, Malmö

Smakfullt renoverat bostadsrättsradhus i barnvänligt och bilfritt område!

På lugna Revingehedsgatan bor man i grönskande omgivningar, fritt från bilar med Bullerbykänsla. Intill huset finns lekplats, i området ligger flera parker, samtidigt är förbindelserna utmärka och det är nära in till city. Här välkomnar ett radhus i två plan som under åren renoverats på smakfullt sätt. Huset bjuder stort, socialt kök med matplats, vardagsrum med utgång till trädgården, fem sovrum, två renoverade badrum, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt inbyggda garderober. På framsidan välkomnar den stenbelagda uteplatsen och på baksidan finns inbjudande trädgård med nyligen anlagd gräsmatta. Bekvämt boende med tillhörande garage och parkeringsplats med laddstople. Energieffektivt hus och uppvärmning via fjärrvärme, vilket är extra tacksamt i rådande tider. Varmt välkommen på visning!

FAKTA

KOMMUN:
Malmö
POSTNUMMER:
21228
OMRÅDE:
Johanneslust
TYP:
Fastighet
BOAREA:
150,5 m²
ANTAL RUM:
6
BYGGÅR:
1992
PRIS:
Få information om slutpris
ANSVARIG MÄKLARE:
Annika Rosenberg f.d. Hellström

SLUTPRIS

Denna bostaden är såld. Vi du ha mer information om objektet vänligen tryck på knappen nedan och fyll i formuläret.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Planritning

Planskiss

Mer information

Upplåtelseform:
Bostadsrätt
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Övrigt:
Inbjudande, stenbelagd framsida med plats att möblera med bord och stolar. Här finns grönska i murade blomlådor. Från vardagsrummet nås trädgården på baksidan med uteplats och gräsmatta som nyanlades 2020.

Från det ena sovrummet på ovanvåningen nås balkongen med utsikt över trädgården på baksidan. Här finns plats att möblera med bord och stolar.

I garaget som disponeras tillsammans med bostadsrätten finns separat förrådsdel med bra förvaringsmöjligheter.

Uteplats/trädgård:
Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett område framför och bakom bostadsrätten. Marken ingår ej i upplåtelsen och upplåts inte med nyttjanderätt tillsammans med bostadsrätten. Det är dock bostadsrättsinnehavaren som ansvarar för att uteplats och trädgård sköts.

Lägenhetsförteckning:
Lägenheten är registrerad som noll rum i föreningens lägenhetsförteckning.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
1 475 887 kronor
Kommentar till bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning:
Uträkning ar skett enligt följande med inhämtade uppgifter från årsredovisningen för 2020/2021 (Lång- och kortfristiga skulder - (fastränteplaceringar + kassa och bank))*bostadsrättensandel av de totala årsavgifterna.
(34 350 000 - (1 500 000 + 5000))*0,0449349= 1 475 886,79 kronor

Byggnad

Byggnadstyp:
Bostadsrättslänga
Byggnadsår:
1992

Interiör

I lugnt, grönskande och barnvänligt område ligger detta väldisponerade tvåplansradhus som under de senaste åren renoverats på smakfullt sätt. Huset bjuder bland annat på på renoverade badrum, renoverade ytskikt (nya vitlaserad ekparkett i samtliga sovrum), nya innerdörrar, socialt kök med nya luckor i vitt, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom har gräsmattan på baksidan nyligen lagts om och framsidan har fått ny uteplats med sten. Här är det bara att flytta rakt in och trivas.

Innanför dörren välkomnar hallen med ljusgrått klinkergolv och blå väggar. Till vänster erbjuds bra förvaring i garderoben med skjutdörrar i spegelglas och längre in till höger finns ytterligare förvaring i klädkammare.

Till höger ligger tvättstugan som har ljusa väggar, ljus plastmatta på golvet och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns tvättmaskin (cirka -2017), torktumlare (cirka -2016), torkskåp, vask och garderober. Här finns även fjärrvärmepannan.

Till vänster ligger det stora, inbjudande köket som har gula väggar, samma ljusgrå klinkergolv som i hallen och fönstren vetter mot framsidan. Köket fick nya, vita luckor 2022 och inredningen erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Ovanför bänkskivan löper vitt kakel. Köket är utrustat med två kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn med pyrolys, diskmaskin och spisfläkt. I köket finns gott om plats för stort matbord med rum för många gäster.

Badrummet som renoverades cirka 2012 vitt kakel med detaljer i skimrande grått och på golvet ligger matchande klinkergolv i gått med skimrande inslag. Här finns duschhörna med infällbara glasdörrar, tvättställsmöbel, wc och spegel.

Vardagsrummet har ljusgröna väggar, ekparkett på golvet och fönster som vetter mot trädgården på baksidan som även den nås härifrån. Här finns plats att möblera med soffgrupp, soffbord, TV-möbel och bokhyllor.

Från vardagsrummet nås det första sovrummet som även fungerar utmärkt som exempelvis kontor eller extra sällskapsrum. Det finns även de som tagit ner väggen mellan det här rummet och vardagsrummet för att skapa ännu större sällskapsytor. Rummets väggar är vita, på golvet ligger vitpigmenterad ekparkett och fönstret vetter mot trädgården på baksidan. Här finns gott om plats för säng, nattduksbord och till exempel byrå.

Den fina, vitmålade trappan leder upp till ovanvåningen. Väl upp nås en hall med vita väggar och samma snygga vitpigmenterade ekparkett.

Till vänster ligger det första sovrummet på ovanvåningen med vita väggar, samma enhetliga ekparkett som i hallen och fönster som vetter mot entrésidan. Här finns plats att möblera med dubbelsäng, nattduksbord och bra förvaring erbjuds i de två inbyggda garderoberna.

Ovanvåningens andra sovrum har samma stilrena, vitpigmenterade ekparkett, vita väggar och fönster mot framsidan. Här finns plats att möblera med säng, nattduksbord och byrå.

Badrummet på ovanvåningen renoverades 2017 (fotodokumentation finns). Väggarna är helkaklade i marmormönstrat kakel och på golvet ligger matchande klinkergolv. Här finns badkar på tassar med dusch, tvättställsmöbel, wc, spegel med inbyggd belysning och handdukstork (elburen).

Den rymliga klädkammaren erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Även här ligger vitpigmenterad ekparkett och väggarna är vita.

Ovanvåningens tredje sovrum har vita väggar, vitpigmenterad ekparkett och fönster som vetter mot baksidan. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå.

Det fjärde sovrummet på ovanvåningen har vita väggar, vitpigmenterad ekparkett och fönster med utsikt över trädgården på baksidan samt dörr som leder ut till balkongen. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng, nattduksbord och andra möbler för den som så önskar.

Planritning

Planskiss
Planskiss

Karta

Området

Allmänt

Barnvänligt område med förskola ett stenkast bort, lekplats intill och närhet till flera parker. I området finns flera mataffärer, restauranger och pizzeria. City nås via cykel på cirka 15 minuter.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer såväl kommunalt som för den bilburne. I området avgår både stads- och pendelbussar. Den bilburne tar sig smidigt ut på inre ringvägen.

Parkering

Till bostadsrätten hör en parkeringsplats med laddstolpe och ett garage med plats för en bil. Därutöver råder gratis parkering i området.

Övrigt

ALLMÄNT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av mäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Bostadsagenten garanterar ej att den i objektsbeskrivningen förekommande planlösningen är exakt skalenlig.

Vänligen kontakta mäklaren för upprättande av en personlig boendekostnadskalkyl.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Mäklaren uppmanar, via säljaren, köparen att undersöka bostaden noga, gärna med hjälp av en sakkunnig person, samt att sätta sig in i föreningens ekonomi och stadgar.
Efter köpet kan man inte göra gällande fel som borde upptäckts vid en noggrann undersökning av bostaden (Köplagen 20§).

BUDGIVNING
Bostadsagenten tillämpar öppen budgivning. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att deras namn, telefonnummer och de bud de avgett lämnas till köparen och säljaren efter avslutad budgivning.
I det fall bud inkommer efter avslutad budgivning, men innan överlåtelseavtal undertecknats är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.

Det är alltid säljaren som avgör om ett bud ska accepteras eller bortses ifrån.
På säljarens inrådan kan avsteg från den öppna budgivningen göras under försäljningens gång. Detta kan innebära att samtliga inkomna bud inte redovisas i annonsen på nätet eller i SMS-utskick.

Den slutliga köparen och säljaren tillhandahålls en förteckning över samtliga bud som inkommit samt namn och kontaktuppgifter till budgivarna.

Annika Rosenberg f.d. Hellström

Ansvarig mäklare

Annika Rosenberg f.d. Hellström
Registrerad fastighetsmäklare
Telefon: 040-631 20 61
Mobilnr: 0737-888809