Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Lindeborgsgatan 321

Malmö

Lindeborg

Här välkomnas du av en stor terrass där man kan sitta och njuta i eftermiddagssolen, dessutom bjuder lägenheten på liten trädgård och inglasad balkong. Lägenheten har tre rymliga sovrum, ett luftigt kök som bjuder in till umgänge, renoverat badrum, renoverad gästtoalett, stort vardagsrum med utgång till balkong och gott om förvaring i den stora klädkammaren samt i de tillhörande garderoberna. Att det finns fönster från tre håll gör att lägenheten är ljus. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

BOAREA: 104 m²

RUM: 4

Till Lindeborgsgatan 321

Norra Bulltoftavägen 67B

Malmö

Kirseberg

Hissen leder upp till tredje och högsta våningen där denna tvåa bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande omgivningar i stabil och välskött HSB-förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,5 m²

RUM: 2

Till Norra Bulltoftavägen 67B

Dansörgatan 18

Malmö

Lindeborg

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här genomgående trean bjuder på kök med originalinredning samt matplats, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, gäst-wc, två bra sovrum, stor inglasad balkong och gott om förvaring. Här ges köparen möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel. Välskött förening med inbjudande gårdsmiljö samt parkerings- och garageplatser. Välkommen på visning!

BOAREA: 78,5 m²

RUM: 3

Till Dansörgatan 18

Statistgatan 20

Malmö

Lindeborg

Hissen från markplan leder upp till åttonde och högsta våningen där denna rymliga, totalrenoverade gaveltvåa ligger. Bostaden bjuder på stilrent kök med matplats, smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rofyllt sovrum med klädkammare och möblerbar hall. Lägenheten har genomgående släta, vita väggar och vackert parkettgolv. Här är det bara att flytta rakt in. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 65,5 m²

RUM: 2

Till Statistgatan 20

Serenadgatan 37

Malmö

Högaholm

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där den här tvåan bjuder på renoverat badrum med marmor, rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, rofyllt sovrum, bra förvaringsmöjligheter och möblerbar hall. Välskött förening med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 62,5 m²

RUM: 2

Till Serenadgatan 37

Carl Flormansgatan 17

Malmö

Bulltofta Friluftsstad

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där denna ljusa och väldisponerade trea ligger. Lägenheten bjuder på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stor balkong, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande kvarter med närhet till närservice, förskolor och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 70 m²

RUM: 3

Till Carl Flormansgatan 17

Estlandsgatan 5C

Malmö

Dalaplan / Mobilia / Helenehol

På tredje våningen ligger denna ljusa och välplanerade tvåa utan insyn. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, rofyllt sovrum med inbyggda garderober, kök med vacker originalinredning och matplats, badrum med badkar samt möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljö. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 58,6 m²

RUM: 2

Till Estlandsgatan 5C

Allétorget 2

Malmö

Hyllie

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här genomgående tvåan bjuder på rofyllt sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, stilrent badrum med tvättdel och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö och gemensamma takterrasser. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 58,5 m²

RUM: 2

Till Allétorget 2

Serenadgatan 40

Malmö

Högaholm

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på två rymliga sovrum med utgångar till inglasad balkong i västerläge, rymligt vardagsrum, rymligt kök med matplats, helkaklat badrum, separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i välskötta HSB Brf Högaholm med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Serenadgatan 40

Fritidshus

Blåklintsgatan 3, Område B, Nr 285

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Blåklintsgatan 3. Här välkomnar en insynsskyddad trädgård som kantas av häckar med vackra planteringar, äppelträd och bärbuskar. Det trevliga huset bjuder på kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum, badrum med dusch, klädkammare och uterum med utgång till altan. I trädgården finns även en friggebod med indragen el och gott om plats för förvaring. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Blåklintsgatan 3, Område B, Nr 285