Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Ormvråksgatan 18

Malmö

Söderkulla

På andra våningen ligger denna gavelfyra som bjuder på ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, tre bra sovrum (med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum), stor inglasad balkong med fri utsikt över grönområden, kök med bra förvaring, matplats, grovkök med torkskåp, badrum med badkar, gäst-wc och gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och trevlig gårdsmiljö. Välkommen på visning!

BOAREA: 104 m²

RUM: 4

Till Ormvråksgatan 18

Serenadgatan 40

Malmö

Högaholm

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på två rymliga sovrum med utgångar till inglasad balkong i västerläge, rymligt vardagsrum, rymligt kök med matplats, helkaklat badrum, separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i välskötta HSB Brf Högaholm med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Serenadgatan 40

Carl Flormansgatan 17

Malmö

Bulltofta Friluftsstad

Hissen från markplan leder upp till femte våningen där denna ljusa och väldisponerade trea ligger. Lägenheten bjuder på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till stor balkong, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Här bor man i lugna, grönskande kvarter med närhet till närservice, förskolor och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 70 m²

RUM: 3

Till Carl Flormansgatan 17

Rosengrens gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

En halv trappa upp ligger denna stora trea med villakänsla. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till uteplats, stort kök med matplats och inredning från Vedum, två bra sovrum, badrum med tvättdel, gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i stabil, välskött förening som inte höjt avgifterna sedan 2015. Föreningen har en inbjudande innergård och i byggnaden finns garage där varje lägenhet är garanterad en plats. Här bor man granne med havet och med mataffärer, gym, park, restauranger och caféer i närområdet. Ingen förhandsvisning kommer ske. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 91 m²

RUM: 3

Till Rosengrens gata 25

Saarisvägen 12A

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till våning fyra där denna väldisponerade tvåa bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, rofyllt sovrum, halvkaklat badrum med badkar och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Lägenheten bjuder på många fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett, brädgolv och originaldörrar. Här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömboende. Stabil, välskött förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,7 m²

RUM: 2

Till Saarisvägen 12A

Albinsrogatan 3B

Malmö

Borgmästaregården

En halv trappa upp välkomnas vi till denna väldisponerade och genomgående trea på lugnt läge i välskött HSB-förening. Här bor du med stort kök med plats för matbord, ett väl tilltaget vardagsrum, helkaklat badrum och två rymliga sovrum med utgång till stor inglasad balkong, som vetter ut mot den lummiga innergården. Perfekt för köparen som vill renovera och sätta sin egna prägel. Välkommen på visning!

BOAREA: 76 m²

RUM: 3

Till Albinsrogatan 3B

Östra förstadsgatan 17C

Malmö

Slussen

Hissen leder upp till våning 5 där denna väldisponerade lägenhet som precis totalrenoverats bjuder på kök med matplats, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, två sovrum, inglasad balkong och goda förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta rakt in och trivas! Toppläge nära all tänkbar närservice i välskött förening med god ekonomi och inbjudande gårdsmiljö. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 73,5 m²

RUM: 3

Till Östra förstadsgatan 17C

Balladgatan 25

Malmö

Högaholm

På tredje våningen ligger denna inflyttningsklara trea som bjuder på snyggt kök i vitt, rymlig matplats, luftigt vardagsrum, två bra sovrum, helkaklat badrum, separat gäst-wc och stor inglasad balkong. Lägenheten har genomgående vita, bredspacklade väggar och fina golv. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljöer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Balladgatan 25

Villa

Fru Alstad byaväg 404-5

Trelleborg

Fru Alstad

På högt läge i mysiga Fru Alstad ligger denna stora villa som från början varit sex små hus från 1600-talet. Villan bjuder på upp till sju sovrum, stora sällskapsytor, rymligt kök, två badrum, två gäst-wc, festvåning, uterum och gott om förvaring. Här finns även personbils-, storbilsgarage och inbjudande trädgård. Välkommen!

BOAREA: 381 m²

RUM: 9

Till Fru Alstad byaväg 404-5

Fritidshus

D-området, stuga 100, Axel danielssons väg 281

Malmö

Stoplalösa sommarstad

Välkommen till Stolpalösa sommarstad och denna närkoloni på en av de största tomterna i området om 300 kvadratmeter. Här finns härliga trädgårds- och odlingsytor samt stor, inbjudande gräsmatta i soligt söderläge. På tomten finns en mysig stuga om 15 kvadratmeter, växthus och förråd för trädgårdsredskap. Här finns även två uteplatser, en i österläge och en i västerläge. På tomten finns många olika växter, både blommor och ätbart, hela fem fruktträd samt flera rabatter och trädgårdsland. Välkommen till en grön oas nära Hyllie och Lindeborg!

BOAREA: 15 m²

RUM: 1

Till D-området, stuga 100, Axel danielssons väg 281