Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Lönngatan 44 C

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna 1,5:a som sannolikt kan byggas om till en tvåa. Lägenheten bjuder på luftigt kök med matplats, halva med plats för säng, helkaklat badrum med dusch, rymligt vardagsrum och stor klädkammare. Lägenheten har fina brädgolv, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Välkommen!

BOAREA: 47 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 44 C

Industrigatan 17 A

Malmö

Norra Sorgenfri

Välkommen till den nya stadsdelen Norra Sorgenfri och denna unika tvåa i två plan med bostadsdel på ovanvåningen och nedanvåning med skylfönster som kan användas till lokal, ateljé, studio eller biorum. Snygga detaljer med generös takhöjd, betongväggar och påkostade materialval.

BOAREA: 73 m²

RUM: 2

Till Industrigatan 17 A

Skräddarebyn 2 C

Malmö

Annestad / Bunkeflostrand

Högst upp i hus med hiss från markplan ligger denna ljusa och väldisponerade trea som bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till terrass, två bra sovrum, kök med matplats, badrum med tvättpelare och gott om förvaring. Lägenheten är mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Skräddarebyn 2 C

Dockgatan 21

Malmö

Dockan

På tredje våningen ligger denna ljusa och väldisponerade trea i toppskick. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, två rymliga sovrum, skyddad balkong i rakt söderläge, gott om förvaring och stilrent badrum med tvättdel. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och extraamorterar på lånen. Välkommen!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Dockgatan 21

Lertegelvägen 96

Malmö

Oxie

I centrala Oxie ligger detta bostadsrättsradhus i två plan som bjuder på fyra sovrum, två badrum, rymligt kök med matplats, stort vardagsrum, tvättstuga, uterum och två uteplatser. I området finns mataffärer, förskola, skolor, grönområden, tågstation och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 125 m²

RUM: 5

Till Lertegelvägen 96

Ormvråksgatan 11

Malmö

Söderkulla

Hissen leder upp till femte våningen där denna välplanerade tvåa bjuder på rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, hall med bra förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum och badrum med badkar. Lägenheten är i behov av renovering, här ges köparen möjlihet att sätta sig egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 59,5 m²

RUM: 2

Till Ormvråksgatan 11

Lönngatan 54 F

Malmö

Lönngården

En halv trappa upp ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

Till Lönngatan 54 F

Branteviksgatan 5 A

Malmö

Nobel / Östra Sorgenfri

På våning 9 ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rofyllt sovrum, kök med matplats, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Fantastisk utsikt över takåsar och Turning Torso. Här ges köparen möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel. Välkommen på visning!

BOAREA: 51 m²

RUM: 2

Till Branteviksgatan 5 A

Lönngatan 54 E

Malmö

På andra våningen ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, renoverat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

Till Lönngatan 54 E

Blåvingegatan 35

Svedala

Tofta

I populära HSB Brf Tofta ligger denna marklägenhet som bjuder på rymligt kök med matplats, luftigt vardagsrum med utgång till trädgård, två bra sovrum, stort badrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Barnvänligt och grönskande område. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 88,5 m²

RUM: 3

Till Blåvingegatan 35