Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Bisittaregatan 16

Malmö

Borgmästaregården

På andra våningen ligger denna genomgående tvåa som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar med lyckat resultat. Lägenheten bjuder på luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till balkong, rymligt renoverat kök med plats för stort matbord, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med dusch och goda förvaringsmöjligheter i garderober samt klädkammare. Här bor man i välskött förening i bilfritt och grönskande område med inbjudande gårdsmiljöer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 63 m²

RUM: 2

Till Bisittaregatan 16

Estlandsgatan 5D

Malmö

Dalaplan / Mobilia / Helenehol

Högst upp i huset ligger denna ljusa, väldisponerade tvåan som är fri från insyn och som bjuder på grönskande utsikt åt båda hållen. Lägenheten bjuder på stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge, fräscht kök med matplats, rofyllt sovrum, halvkaklat badrum med badkar och rymlig hall. Här bor man i välskött förening med stor, grönskande innergård. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 59,1 m²

RUM: 2

Till Estlandsgatan 5D

Balladgatan 25

Malmö

Högaholm

På tredje våningen ligger denna inflyttningsklara trea som bjuder på snyggt kök i vitt, rymlig matplats, luftigt vardagsrum, två bra sovrum, helkaklat badrum, separat gäst-wc och stor inglasad balkong. Lägenheten har genomgående vita, bredspacklade väggar och fina golv. Stabil och välskött förening med inbjudande gårdsmiljöer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Balladgatan 25

Lönngatan 54 F

Malmö

Lönngården

En halv trappa upp ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och vacker, oljad fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

Till Lönngatan 54 F

Isbergs gata 12

Malmö

Dockan

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna gavelfyra bjuder på generösa sällskapsytor, stilrent kök från HTH, tre bra sovrum, två badrum, goda förvaringsmöjligheter och två balkonger i tre olika väderstreck. Här bor man i välmående förening som sänkt månadsavgifterna flertalet gånger och i byggnad med inbjudande gård, gästlägenhet samt garage. Toppläge i lugna Dockan med restauranger, caféer, havet, mataffärer och gym i det absoluta närområdet. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 114 m²

RUM: 4

Till Isbergs gata 12

Barlastgatan 26

Malmö

Limhamns sjöstad

Välkommen in till denna härliga tvåa med fönster i två väderstreck. Här stiger ni in i en lägenhet som är helt i nyskick och erbjuder alla de inslag av kvalitet och komfort som en lägenhet av denna kaliber kan ge. Här bjuds på välplanerade och generösa ytor med rymligt vardagsrum, stilrent kök, badrum med tvättdel, sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Från de sociala ytorna nås även den härliga balkongen. Här bor du i en lugn atmosfär med havet som granne och samtidigt på bekvämt avstånd till Limhamns centrum med all tänkbar service du kan behöva. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 54 m²

RUM: 2

Till Barlastgatan 26

Rodergatan 26

Malmö

Västra Hamnen

Högst upp i huset ligger denna takvåning som är unik i sitt slag och måste upplevas på plats. Carsten Anderson arkitekter ritade huset som 2005 uppfördes på Rodergatan 26. Huset är L-format och på våning fyra ligger denna enastående trea med stora fönsterpartier i alla väderstreck. Lägenheten bjuder på inbjudande sällskapsytor med utsikt över kanal och Ankarparken, stilrent kök från HTH, två bra sovrum, badrum med tvättdel, goda förvaringsmöjligheter samt stor terrassbalkong i västerläge. Sällsynt läge i Västra Hamnen med minimal insyn. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 99 m²

RUM: 3

Till Rodergatan 26

Isbergs gata 16

Malmö

Dockan

En halv trappa upp välkomnas vi till denna välplanerade fyra som bjuder på generösa sällskapsytor, stilrent kök, tre bra sovrum, gäst-wc, badrum och en härlig uteplats med kvällssol som vetter mot föreningens inbjudande gård. Lägenheten har under det senaste året genomgått omfattande renoveringar av ytskikt, modernisering av badrum med ny inredning samt installation av plejdsystem. Här bor man i välmående förening som sänkt månadsavgifterna flertalet gånger och i byggnad med gästlägenhet och garage. I fantastiska Dockan med närhet till hav och båtliv samt ett stenkast från City ligger denna inflyttningsklara fyra. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 103 m²

RUM: 4

Till Isbergs gata 16

Villa

Sommarstigen 19

Vellinge

Förhandsbesiktigat! På grönskande hörntomt granne med naturen och en kort cykeltur från havet ligger denna väldisponerade 1,5-plansvilla. Huset bjuder på generösa sällskapsytor, 3-4 sovrum, två badrum, grovkök och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till huset finns förråd och carport. Inbjudande, grönskande trädgård med stort trädäck, två uteplatser under pergola och gott om plats för odling. I området finns två förskolor och ny grundskola F-9 kommer att byggas cirka en kilometer från huset! Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

BOAREA: 130 m²

RUM: 5

Till Sommarstigen 19

Fritidshus