Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Von Lingens väg 94

Malmö

Rosengård

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med matplats, rymligt vardagsrum, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, två bra sovrum och gott om förvaring. Här bor man nära kommunikationer och närservice med gård med grill- och lekplats utanför dörren. Välkommen!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

Till Von Lingens väg 94

Trelleborgsgatan 20 A

Malmö

Nobel / Folkets Park

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på renoverat kök, rymligt vardagsrum med fransk balkong, två bra sovrum och helkaklat badrum i dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 3

Till Trelleborgsgatan 20 A

Östervärnsgatan 12 B

Malmö

Värnhem

På andra våningen ligger denna genomgående tvåa som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rofyllt sovrum, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i stabil och välskött förening på omåttligt populärt läge. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 49,5 m²

RUM: 2

Till Östervärnsgatan 12 B

Jespersgatan 22

Malmö

Sofielund

På tredje våningen finns denna trevliga 2,5:a som än idag har mycket av 1930-tals charmen i behåll. Här erbjuds fina lamprosetter och bevarade originalgolv. Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum, en halva mellan vardagsrum och kök samt ett stort sovrum. Varnt välkomna på visning!

BOAREA: 63 m²

RUM: 2,5

Till Jespersgatan 22

Branteviksgatan 4 D

Malmö

Östra Sorgenfri

En halv trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, helt nyrenoverat kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Lägg därtill rofyllt sovrum och helkaklat badrum. Här bor du dessutom i en stabil förening med god ekonomi. Välkommen på visning!

BOAREA: 56 m²

RUM: 2

Till Branteviksgatan 4 D

Rantzowgatan 11 A

Malmö

Kirseberg

Denna ljusa, luftiga etta bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med öppen planlösning mot rummet, renoverat badrum med badkar och bra förvaring i klädkammaren. Generöst ljusinsläpp, vita väggar och ekparkett. Belägen i grönskande omgivningar på lugna Kirseberg i stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 35,5 m²

RUM: 1

Till Rantzowgatan 11 A

Nobelvägen 111 B

Malmö

Nobel

På våning sex med hiss ligger denna ljusa lägenhet på lugnt läge i gårdshuset. Lägenheten bjuder på smakfullt renoverat badrum, kök med matplats, bra förvaring och vardagsrum med utgång till inglasad balkong med fantastisk utsikt. Här bor man i välskött förening nära all tänkbar närservice. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 52,5 m²

RUM: 2

Till Nobelvägen 111 B

Gånglåtsvägen 111 G

Malmö

Kastanjegården

En trappa upp ligger denna välplanerade tvåa som bjuder på ljust vardagsrum med utgång till balkong, stort badrum med dusch, rofyllt sovrum, kök med matplats och bra förvaringsmöjligheter. Unikt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt nästa boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

Till Gånglåtsvägen 111 G

Nobelvägen 147 M

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på nyrenoverat badrum, två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, luftigt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i välskött HSB-förening med närhet till det mesta och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Nobelvägen 147 M

Villa

Petrus väg 10

Kävlinge

Barsebäcks by

I Barsebäcks by med närhet till havet och skolor håller Mjöbäck på att uppföra Barsebäcks Trädgårdsstad. Detta parhus i två plan bjuder på generösa sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och uteplats. Här bor man i grönskande, barnvänliga kvarter på utmärkt pendlingsläge.Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

BOAREA: 120 m²

RUM: 5

Till Petrus väg 10