Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Rödkullastigen 6 F

Malmö

Almhög / Eriksfält

Högst upp i huset ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, rofyllt sovrum, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man på lugnt läge med fri utsikt och båda hållen i stabil HSB-förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,5 m²

RUM: 2

Till Rödkullastigen 6 F

Arkitektgatan 23

Malmö

Södertorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa, genomgående trea som bjuder på rymligt kök med matplats, två bra sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum, separat gäst-wc, tvättstuga samt gott om förvaring. Belägen i stabil med välskött förening på lugnt och grönskande läge. Välkommen på visning!

BOAREA: 84 m²

RUM: 3

Till Arkitektgatan 23

Botildenborgsvägen 13 A

Malmö

Västra Kattarp

Välkommen till 62 välplanerade kvadratmeter som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rymligt sovrum, renoverat badrum med dusch, ytterligare ett mindre rum som kan användas till kontor eller sovrum samt gott om förvaring. Lugnt område med närhet till affärer och goda kommunikationer!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2,5

Till Botildenborgsvägen 13 A

Bodekullsgången 19 C

Malmö

Nobeltorget

På lugnt läge ligger denna genomgående tvåa som bjuder på renoverat kök med matplats, rofyllt sovrum, stort vardagsrum, badrum med badkar och gott om förvaring. Stabil HSB-förening som har en fin, renoverad innergård och god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Välkommen på visning!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Bodekullsgången 19 C

Rosengrens Gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

Välkommen till 65 ljusa kvadratmeter som bjuder på snyggt kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, stilsäkert badrum med tvättdel, rofyllt sovrum, arbetshörna, möblerbar hall, bra förvaringsmöjligheter och stor balkong i söderläge. Lugnt område granne med havet och nära grönområden.

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Rosengrens Gata 25

Lönngatan 40 F

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna lägenhet som har renoveringsbehov, stor potential och sannolikt kan byggas om till en tvåa. Lägenheten bjuder på stort kök med matplats, badrum med dusch, halva, rymligt vardagsrum och goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Välkommen på visning!

BOAREA: 48 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 40 F

Lantmannagatan 51

Malmö

Sofielund

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, kök med matplats, halvkaklat badrum med badkar och två sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök. Förening med fin innergård. Välkommen på visning!

BOAREA: 64,4 m²

RUM: 3

Till Lantmannagatan 51

Henrik Wranérsgatan 1 C

Malmö

Ribersborg

Hissen leder upp till sjätte våningen där denna rymliga trea bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, stilrent renoverat badrum med tvättmaskin, två rymliga sovrum, stort vardagsrum och två balkonger. Här bor man i välskött förening med trevlig innergård och garage i fastigheten. Toppläge nära både havet och parker.

BOAREA: 89 m²

RUM: 3

Till Henrik Wranérsgatan 1 C

Dockgatan 21

Malmö

Dockan

På tredje våningen ligger denna ljusa och väldisponerade trea i toppskick. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, två rymliga sovrum, skyddad balkong i rakt söderläge, gott om förvaring och stilrent badrum med tvättdel. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och extraamorterar på lånen. Välkommen!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Dockgatan 21

Villa

Ponnygatan 18

Malmö

Jägersro villastad

I barnvänligt område på återvändsgata ligger denna enplansvilla som bjuder på renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum, fyra sovrum, garage, separat arbetsrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar nära det mesta. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 108 m²

RUM: 5

Till Ponnygatan 18