Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Klarinettgränden 7 A

Lund

Östra Torn

På grönskande Östra Torn med närhet till LTH och ESS ligger denna välplanerade minitvåa som renoverats på smakfullt sätt de senaste åren. Lägenheten bjuder på renoverat badrum, kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum samt både balkong och uteplats. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 37 m²

RUM: 2

Till Klarinettgränden 7 A

Arkitektgatan 53

Malmö

Södertorp

Hissen leder upp till femte våningen där denna rymliga, välplanerade tvåa bjuder på snyggt kök med matplats från 2018, rymligt vardagsrum, rofyllt sovrum med utgång till inglasad balkong badrum med badkar och gott om förvaring. Lugnt område och välskött förening med bland annat gym och andra gemensamhetslokaler. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Arkitektgatan 53

Lönngatan 54 E

Malmö

På andra våningen ligger denna genomgående 2,5:a som bjuder på kök med inredning i vitt, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum, praktisk halva, renoverat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Vackra originaldetaljer i form av generös takhöjd, lamprosett och fiskbensparkett. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 53 m²

RUM: 2,5

Till Lönngatan 54 E

Möllevångsgatan 30 A

Malmö

Triangeln

På femte våningen ligger denna ljusa etta som är optimalt planerad och bjuder på ljust rum med gott om plats för soffa, matplats, sovalkov, snyggt kök i vitt, hall med bra förvaring och renoverat badrum. Här bor man på bästa cityläge med all tänkbar närservice och goda kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 28 m²

RUM: 1

Till Möllevångsgatan 30 A

Baskemöllegatan 5 B

Malmö

Nobel/ Östra Sorgenfri

Välkommmen till denna smakfullt renoverade tvåa som bjuder på snyggt kök i vitt med matplats, renoverat badrum med dusch, luftigt vardagsrum med utgång till balkong, rymligt sovrum och gott om förvaring. Lägenheten har bredspacklade, vita väggar och fina golv. Populärt område nära Möllan och Folkets Park!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Baskemöllegatan 5 B

Rosendalsvägen 6

Malmö

Midhem / Östervärn

Hissen leder upp till fjärde våningen där denna genomgående tvåa bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong, kök med bra förvaringsmöjligheter, badrum med dusch och rymligt sovrum. Belägen i stabil förening med friköpt tomt på bra läge med utmärkta kommunikationer. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,4 m²

RUM: 2

Till Rosendalsvägen 6

Trelleborgsgatan 20A

Malmö

Nyrenoverad trea med släta vita väggar, snygga golv, spotlights i hela lägenheten och inbyggda högtalare. Stilrent kök i vitt och påkostat badrum med dusch. Här bor man i välskött förening med de tunga renoveringarna gjorda och med tillgång till gym, relaxavdelning och takterrass en trappa upp. Välkommen!

BOAREA: 77 m²

RUM: 3

Till Trelleborgsgatan 20A

Henrik Wranérsgatan 1C

Malmö

Hissen från markplan tar oss upp till fjärde våningen där denna lägenhet bjuder på stilrent renoverat kök från HTH med matplats, två rymliga sovrum, stort vardagsrum, smakfullt renoverat badrum med tvättmaskin, möblerbar hall, gott om förvaring och två balkonger. Toppläge på Ribersborg vid havet och parker i stabil förening!

BOAREA: 89 m²

RUM: 3

Till Henrik Wranérsgatan 1C

Västra Skrävlingevägen 117

Malmö

Gula Höja

På andra våningen ligger denna genomgående trea som bjuder på stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, rymligt kök med matplats, två bra sovrum, badrum, gäst-wc och gott om förvaring. Lägenheten har renoveringsbehov, här ges köparen möjlighet att sätta sin egen prägel. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning!

BOAREA: 80,5 m²

RUM: 3

Till Västra Skrävlingevägen 117

Villa

Bagarevägen 10

Staffanstorp

Borggård

I barnvänligt område nära skola ligger denna välplanerade enplansvilla som bjuder på fyra sovrum, rymligt kök med matplats, generösa sällskapsytor, badrum, gäst-wc och stor källare med full takhöjd med bl.a. biorum, förvaring och tvättstuga. Lättskött och inbjudande trädgård samt garage. Välkommen på visning!

BOAREA: 122 m²

RUM: 5

Till Bagarevägen 10