Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Ormvråksgatan 42

Malmö

Söderkulla

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där denna gaveltrea bjuder på ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, två bra sovrum, stor inglasad balkong med utsikt över gården, kök med bra förvaring, matplats, grovkök med tvättmaskin samt torkskåp, badrum med badkar, gäst-wc och gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och trevlig gårdsmiljö. Välkommen på visning!

BOAREA: 88,5 m²

RUM: 3

Till Ormvråksgatan 42

Typografgatan 4B

Malmö

Möllevången

På toppläge vid Möllan och Folkets Park ligger denna välplanerade trea i byggnad som stod klar 2018. Lägenheten bjuder på social ytor i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, två bra sovrum, badrum med tvättdel och goda förvaringsmöjligheter. Högst upp i huset finns även gemensam takterrass med milsvid utsikt. Välkommen på visning!

BOAREA: 72 m²

RUM: 3

Till Typografgatan 4B

Albinsrogatan 5B

Malmö

Borgmästaregården

Hissen leder upp till elfte våningen där denna gavellägenhet bjuder på kök med matplats, tre sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, helkaklat badrum, gäst-wc och gott om förvaring. Tack vare läget högt upp i huset bjuds här på vacker utsikt över takåsarna, Öresundsbron och flera av Malmös landmärken. Välskött förening med fin gårdsmiljö och övernattningsrum. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 100 m²

RUM: 4

Till Albinsrogatan 5B

Balladgatan 9

Malmö

Högaholm

Högst upp i huset ligger denna genomgående trea som bjuder på två rymliga sovrum med utgångar till inglasad balkong i västerläge, rymligt vardagsrum, kök i grått med matplats, renoverat badrum, separat gäst-wc och goda förvaringsmöjligheter. Belägen i välskötta HSB Brf Högaholm med fina gårdsmiljöer, gym, bastu och festlokal. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Balladgatan 9

Dansörgatan 18

Malmö

Lindeborg

Hissen från markplan leder upp till åttonde och högsta våningen där den här välplanerade, insynsfria tvåan ligger. Lägenheten bjuder på rymligt vardagsrum, renoverat badrum med badkar, kök med matplats, sovrum med bra förvaring och stor inglasad balkong med fri utsikt mot Hyllie och Öresund. Här bor man i välskött HSB-förening på bra läge nära grönområden, affärer och med utmärkta kommunikationer. Välkommen!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2

Till Dansörgatan 18

Per albin hanssons väg 56B

Malmö

Blekingsborg

Hissen leder upp till femte våningen där denna lägenhet bjuder på renoverat kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong, två bra sovrum, helkaklat badrum och bra förvaringsmöjligheter. Välskött förening med inbjudande gårdsmiljö och övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

BOAREA: 63,5 m²

RUM: 3

Till Per albin hanssons väg 56B

Albinsrogatan 1C

Malmö

Borgmästaregården

Hissen från markplan leder upp till sjätte våningen där denna hörnlägenhet bjuder på kök med matplats, rymligt rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum med dusch samt tvättmaskin och gott om förvaring. Tack vare läget högt upp i huset bjuds här på vacker utsikt över grönområden. Välskött förening med fin gårdsmiljö, gym och övernattningsrum. Lägenheten ligger granne med Pildammsparken och på promenadavstånd till både Mobilia samt Triangeln. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 72 m²

RUM: 2

Till Albinsrogatan 1C

Dansörgatan 18

Malmö

Lindeborg

Hissen från markplan leder upp till fjärde våningen där den här genomgående trean bjuder på kök med originalinredning samt matplats, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, gäst-wc, två bra sovrum, stor inglasad balkong och gott om förvaring. Här ges köparen möjlighet att renovera och sätta sin egen prägel. Välskött förening med inbjudande gårdsmiljö samt parkerings- och garageplatser. Välkommen på visning!

BOAREA: 78,5 m²

RUM: 3

Till Dansörgatan 18

Fritidshus

Gång 7, Lott 584

Malmö

Mossängens sommarstad

Välkommen till denna stuga om hela 45 kvadratmeter som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar, fått en ny gäststuga (2017), har separat förråd och bjuder på hela tre uteplatser. Huset är vinterbonat och värms idag upp med luft/luft-värmepump. Huset har nyare kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum och sovrum. Inbjudande trädgård med stora gräsytor, bärbuskar och äppelträd. Välkommen på visning!

BOAREA: 45 m²

RUM: 2

Till Gång 7, Lott 584

Blåklocksgatan 5

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till din kolonistugedröm med insynsskyddad trädgård med mycket grönska, bärbuskar, fruktträd, odlingsland och stort trädäck i västerläge. Huset som löpande renoverats har en idyllisk stugkänsla och bjuder på kök med stor matplats, mysigt sovrum, inbjudande vardagsrum och stor veranda. Här finns dessutom ytterligare en byggnad som kan fungera som gäststuga, tvättstuga eller förråd. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 41,5 m²

RUM: 3

Till Blåklocksgatan 5