Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Tomt

Utsiktsgatan 40

Svedala

Bara backar

I det nya barnvänliga området Bara backar ligger denna souterängtomt. Tack vare läget på tomten bjuds här på sol hela dagen, fin utsikt och med största sannolikhet insynsskyddad tomt. Den allmänna byggrätten säger att 30% av fastigheten får bebyggas, vilket gör det möjligt att bygga ett stort hus för den som så önskar. Bygglov för ett hus finns och prisförslag på andra husalternativ, kontakta mäklaren för mer information. Tomten är ej kopplad till någon husleverantör eller tidsplan utan köparen kan själva bestämma vem som ska uppföra huset och när. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

723 m²

Till Utsiktsgatan 40

Sanderovägen 7

Vellinge

Höllviken - Räng Sand

Här erbjuds chansen att förvärva en stor tomt om 1240 kvadratmeter med charmigt fritidshus. Många möjligheter då tomten antingen kan användas till att bygga nytt hus på eller som befintligt fritidsboende.

1.240 m²

Till Sanderovägen 7

Vellinge

Höllviken / kanalgatorna

Här erbjuds chansen att förvärva en stor naturtomt om 1014 kvadratmeter. Perfekta möjligheter bygga sitt drömboende på eftertraktad adress. Här finns även möjlighet att köpa grannfastigheten och därmed få en tomt om hela 2062 kvadratmeter. Välkommen med din intresseanmälan!

1.014 m²

Till