Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Lindeborgsgatan 297

Malmö

Lindeborg

I barnvänligt område på utmärkt pendlingsläge ligger denna gaveltrea högst upp i hus med hiss från markplan. Lägenheten har två rymliga sovrum, nyrenoverat kök med utgång till stor inglasad balkong, renoverat badrum, stort vardagsrum och gott om förvaring i den stora klädkammaren. Att det finns fönster åt två väderstreck med fri utsikt gör att lägenheten är ljus och luftig. Den stora balkongen som är inglasad förlänger sommaren. Här bor man i grönskande, rofyllda omgivningar med flera lekplatser intill och festlokal att hyra i föreningen. Välkommen på visning!

BOAREA: 79 m²

RUM: 3

Till Lindeborgsgatan 297

Lönngatan 60A

Malmö

Lönngården

På fjärde våningen ligger denna väldisponerade hörntvåa. Här erbjuds kök med goda förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum, rymligt vardagsrum och badrum med badkar. Lägenheten har generös takhöjd och ett härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Här ges möjligheten att skapa ett hem utefter tycke och smak i en stabil förening, bland grönskande omgivningar. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 52,4 m²

RUM: 2

Till Lönngatan 60A

Dockgatan 7

Malmö

Dockan

Välkommen till denna gårdsvända trea som är ljus och luftig tack vare 3,3 meter i takhöjd samt välplanerade ytor. Lägenheten bjuder på stilrent kök från Ballingslöv med social köksö, matplats, vardagsrum, två sovrum, badrum med tvättdel samt goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. Här bor man i stabil, välskött förening med låg månadsavgift samt garage och gästlägenhet. Toppläge i Dockan med mataffärer, gym, förskolor och restauranger på bekvämt gångavstånd. Välkommen!

BOAREA: 81 m²

RUM: 3

Till Dockgatan 7

Friggs gränd 14

Malmö

Hyllie

Hissen från markplan leder upp till andra våningen där den här välplanerade 1,5:an bjuder på kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söderläge, smart sovalkov, stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i nybyggt hus med inbjudande gårdsmiljö. Toppläge i Hyllie med all tänkbar närservice och utmärkta kommunikationer utanför porten. Välkommen på visning!

BOAREA: 39 m²

RUM: 1,5

Till Friggs gränd 14

Argogatan 1

Malmö

Malmö Live, centrum

Hissen leder upp till femte våningen där denna stilsäkra tvåa bjuder på generösa sällskapsytor med utgång till balkong i sydvästläge, stilrent kök från Marbodal med maskinpark från Siemens, rofyllt sovrum, fräscht badrum med tvättdel och hall med goda förvaringsmöjligheter. Både vad gäller interiören och exteriören är bostaden i toppklass. Här erbjuds moderna, stilsäkra materialval, ljusa väggar och genomgående parkettgolv som skapar ett ljust, trivsamt hem. Här bor man i stabil och välskött förening som sänkt månadsavgifterna och som erbjuder garageplats för 700 kronor/månad. Toppläge i city, nära Malmö centralstation och Malmös breda utbud av restauranger samt uteliv. Ett perfekt boende med hög standard som passar för den som har höga krav på kvalité, komfort och läge!

BOAREA: 55 m²

RUM: 2

Till Argogatan 1

Arkitektgatan 55

Malmö

Södertorp

Hissen leder upp till våning sju och denna smakfullt renoverade trea som bjuder på stilrent kök i vitt, matrum, luftigt vardagsrum, två bra sovrum, tvättstuga, helkaklat badrum med dusch, separat gäst-wc, goda förvaringsmöjligheter och stor inglasad balkong om hela 13 kvadratmeter. Lägenheten har smakfulla materialval, sobra, vita väggar och vacker ekparkett. Tack vare det höga läget i huset bjuds det på underbar utsikt över bland annat Öresundsbron, Ärtholmens sommarstad och Eleda Stadion. Här bor man i stabil och välskött HSB-förening med grönskande gårdar, gym, andra gemensamhetslokaler, garage och parkeringsplatser. Föreningen har stabil ekonomi och har genomfört många av de tunga renoveringarna. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 88 m²

RUM: 3

Till Arkitektgatan 55

Håkanstorpsvägen 1A

Malmö

Håkanstorp

Hissen från markplan leder upp till andra våningen där denna fyra med fönster i tre väderstreck bjuder på två till tre sovrum, snyggt kök, luftigt vardagsrum, helkaklat badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, inglasad balkong och bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten är ljus och otroligt väldisponerad, har genomgående ljusa väggar och fina golv. Här bor man i välskött bostadsrättsförening med mysig gård med lusthus i lugnt område. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 75 m²

RUM: 3

Till Håkanstorpsvägen 1A

Pildammsvägen 8A

Malmö

Malmö Opera

Välkommen till denna lyxiga cityvåning i seniorboendet (55+) Brf Operan i Malmö där man kan förena integritet med fantastisk social samvaro. På tredje våningen ligger denna hörnlägenhet som kännetecknas av ljusa, luftiga ytor, smakfulla materialval och rymd. Lägenheten bjuder på generösa sällskapsytor i öppen planlösning mot det stilrena köket från Vedum, rymlig balkong i västerläge, två badrum, två bra sovrum (med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum) och bra förvaringsmöjligheter. I föreningen finns bekvämligheter samt mervärden i form av gemensam lounge, bemannad reception och caféverksamhet exklusivt för de boende, TV-rum, övernattningsrum samt inbjudande innergård med pergola och växthus. I fastighetens källare finns garage och hissen leder rakt ner till garaget. En bostadsrättsförening med aktiva medlemmar som anordnar gemensamma aktiviteter såsom vinprovningar, matlagningskurser, utflykter och bridgekurser. Här bor man på toppläge, granne med både Triangeln och Pildammsparken. Välkommen att flytta rakt in och trivas i detta kompletta, bekväma boende!

BOAREA: 100 m²

RUM: 3

Till Pildammsvägen 8A

Estlandsgatan 5C

Malmö

Dalaplan / Mobilia / Helenehol

På tredje våningen ligger denna ljusa, väldisponerade tvåa som är fri från insyn och som bjuder på grönskande utsikt åt båda hållen. Lägenheten bjuder på stort vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, fräscht kök med matplats, rofyllt sovrum, helkaklat badrum med badkar och rymlig hall med bra förvaring. Här bor man i välskött förening med de stora renoveringarna gjorda, gemensam el (vilket resulterar i låga driftskostnader) och stor, grönskande innergård. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 59,1 m²

RUM: 2

Till Estlandsgatan 5C

Bruksparken 8

Vellinge

Hököpinge

Välkommen till 64 väldisponerade kvadratmeter som bjuder på renoverat kök med matplats, två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Lägenheten har genomgående vita väggar, fina golv och bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Populärt, lugnt område med mycket grönska, förskola i närheten och goda kommunikationer.

BOAREA: 64 m²

RUM: 3

Till Bruksparken 8