Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Lantmannagatan 51

Malmö

Sofielund

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på rymligt vardagsrum med stort fönsterparti, kök med matplats, halvkaklat badrum med badkar och två sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och fiskbensparkett i hall, vardagsrum och kök. Förening med fin innergård. Välkommen på visning!

BOAREA: 64,4 m²

RUM: 3

Till Lantmannagatan 51

Henrik Wranérsgatan 1 C

Malmö

Ribersborg

Hissen leder upp till sjätte våningen där denna rymliga trea bjuder på smakfullt renoverat kök med matplats, stilrent renoverat badrum med tvättmaskin, två rymliga sovrum, stort vardagsrum och två balkonger. Här bor man i välskött förening med trevlig innergård och garage i fastigheten. Toppläge nära både havet och parker.

BOAREA: 89 m²

RUM: 3

Till Henrik Wranérsgatan 1 C

Rosengrens Gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

Välkommen till 65 ljusa kvadratmeter som bjuder på snyggt kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, stilsäkert badrum med tvättdel, rofyllt sovrum, arbetshörna, möblerbar hall, bra förvaringsmöjligheter och stor balkong i söderläge. Lugnt område granne med havet och nära grönområden.

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Rosengrens Gata 25

Bodekullsgången 19 C

Malmö

Nobeltorget

På lugnt läge ligger denna genomgående tvåa som bjuder på renoverat kök med matplats, rofyllt sovrum, stort vardagsrum, badrum med badkar och gott om förvaring. Stabil HSB-förening som har en fin, renoverad innergård och god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Välkommen på visning!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Bodekullsgången 19 C

Lönngatan 40 F

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna lägenhet som har renoveringsbehov, stor potential och sannolikt kan byggas om till en tvåa. Lägenheten bjuder på stort kök med matplats, badrum med dusch, halva, rymligt vardagsrum och goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Välkommen på visning!

BOAREA: 48 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 40 F

Dockgatan 21

Malmö

Dockan

På tredje våningen ligger denna ljusa och väldisponerade trea i toppskick. Lägenheten bjuder på generösa sociala ytor, två rymliga sovrum, skyddad balkong i rakt söderläge, gott om förvaring och stilrent badrum med tvättdel. Belägen i välskött förening som sänkt avgiften och extraamorterar på lånen. Välkommen!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Dockgatan 21

Lönngatan 44 C

Malmö

Lönngården

Högst upp i huset ligger denna 1,5:a som sannolikt kan byggas om till en tvåa. Lägenheten bjuder på luftigt kök med matplats, halva med plats för säng, helkaklat badrum med dusch, rymligt vardagsrum och stor klädkammare. Lägenheten har fina brädgolv, generös takhöjd och härligt ljusinsläpp. Välkommen!

BOAREA: 47 m²

RUM: 1,5

Till Lönngatan 44 C

Industrigatan 17 A

Malmö

Norra Sorgenfri

Välkommen till den nya stadsdelen Norra Sorgenfri och denna unika tvåa i två plan med bostadsdel på ovanvåningen och nedanvåning med skylfönster som kan användas till lokal, ateljé, studio eller biorum. Snygga detaljer med generös takhöjd, betongväggar och påkostade materialval.

BOAREA: 73 m²

RUM: 2

Till Industrigatan 17 A

Skräddarebyn 2 C

Malmö

Annestad / Bunkeflostrand

Högst upp i hus med hiss från markplan ligger denna ljusa och väldisponerade trea som bjuder på rymligt vardagsrum med utgång till terrass, två bra sovrum, kök med matplats, badrum med tvättpelare och gott om förvaring. Lägenheten är mycket ljus tack vare fönster i tre väderstreck. Välkommen på visning!

BOAREA: 82,5 m²

RUM: 3

Till Skräddarebyn 2 C

Ormvråksgatan 11

Malmö

Söderkulla

Hissen leder upp till femte våningen där denna välplanerade tvåa bjuder på rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong, hall med bra förvaringsmöjligheter, rofyllt sovrum och badrum med badkar. Lägenheten är i behov av renovering, här ges köparen möjlihet att sätta sig egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 59,5 m²

RUM: 2

Till Ormvråksgatan 11