Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Lägenhet (BR)

Kapellplan 7

Malmö

Triangeln

På tredje våningen ligger denna ljusa, välplanerade 1,5:a som bjuder på snyggt renoverat kök med stor matplats, luftigt rum med fönster i två väderstreck och helkaklat badrum. Lägenheten har ljusa väggar, vackra golv, generös takhöjd, härligt ljusinsläpp och fina takrosetter. Toppläge med närhet till det mesta. Välkommen!

BOAREA: 41,2 m²

RUM: 1,5

Till Kapellplan 7

Henrik Wranérsgatan 1 B

Malmö

Ribersborg

Hissen från markplan tar oss upp till sjunde våningen där denna lägenhet som badar i ljus bjuder på stilrent renoverat kök med matplats, två rymliga sovrum, stort vardagsrum, smakfullt renoverat badrum, möblerbar hall, gott om förvaring och två balkonger. Toppläge på Ribersborg vid havet och parker i stabil förening!

BOAREA: 95 m²

RUM: 3

Till Henrik Wranérsgatan 1 B

Nobelvägen 147 M

Malmö

Ellstorp

En halv trappa upp ligger denna lägenhet som bjuder på nyrenoverat badrum, två rymliga sovrum, renoverat kök med matplats, luftigt vardagsrum och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i välskött HSB-förening med närhet till det mesta och med utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 71 m²

RUM: 3

Till Nobelvägen 147 M

Rantzowgatan 11 A

Malmö

Kirseberg

Denna ljusa, luftiga etta bjuder på stilrent renoverat kök i vitt med öppen planlösning mot rummet, renoverat badrum med badkar och bra förvaring i klädkammaren. Generöst ljusinsläpp, vita väggar och ekparkett. Belägen i grönskande omgivningar på lugna Kirseberg i stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 35,5 m²

RUM: 1

Till Rantzowgatan 11 A

Humanistgatan 4 C

Malmö

Söderkulla / Eriksfält

På sjätte våningen ligger denna välplanerade etta som bjuder på rymligt kök med matplats, stort allrum med sovalkov och en inglasad balkong i västerläge. Stabil förening med god ekonomi. Utmärkt tillfälle för dig som önskar sätta egen prägel på ditt boende. Välkommen på visning!

BOAREA: 39,5 m²

RUM: 1

Till Humanistgatan 4 C

Botildenborgsvägen 13 A

Malmö

Västra Kattarp

Välkommen till 62 välplanerade kvadratmeter som bjuder på rymligt vardagsrum med fransk balkong, kök i vitt med matplats, rymligt sovrum, renoverat badrum med dusch, ytterligare ett mindre rum som kan användas till kontor eller sovrum samt gott om förvaring. Lugnt område med närhet till affärer och goda kommunikationer!

BOAREA: 62 m²

RUM: 2,5

Till Botildenborgsvägen 13 A

Bodekullsgången 19 C

Malmö

Nobeltorget

På lugnt läge ligger denna genomgående tvåa som bjuder på renoverat kök med matplats, rofyllt sovrum, stort vardagsrum, badrum med badkar och gott om förvaring. Stabil HSB-förening som har en fin, renoverad innergård och god ekonomi där bredband ingår i avgiften. Välkommen på visning!

BOAREA: 59 m²

RUM: 2

Till Bodekullsgången 19 C

Rödkullastigen 6 F

Malmö

Almhög / Eriksfält

Högst upp i huset ligger denna tvåa som bjuder på vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats, rofyllt sovrum, badrum med badkar och bra förvaringsmöjligheter. Här bor man på lugnt läge med fri utsikt och båda hållen i stabil HSB-förening. Välkommen på visning!

BOAREA: 56,5 m²

RUM: 2

Till Rödkullastigen 6 F

Arkitektgatan 23

Malmö

Södertorp

En halv trappa upp ligger denna ljusa, genomgående trea som bjuder på rymligt kök med matplats, två bra sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, badrum, separat gäst-wc, tvättstuga samt gott om förvaring. Belägen i stabil med välskött förening på lugnt och grönskande läge. Välkommen på visning!

BOAREA: 84 m²

RUM: 3

Till Arkitektgatan 23

Rosengrens Gata 25

Malmö

Limhamns sjöstad

Välkommen till 65 ljusa kvadratmeter som bjuder på snyggt kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrummet, stilsäkert badrum med tvättdel, rofyllt sovrum, arbetshörna, möblerbar hall, bra förvaringsmöjligheter och stor balkong i söderläge. Lugnt område granne med havet och nära grönområden.

BOAREA: 65 m²

RUM: 2

Till Rosengrens Gata 25