Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Fritidshus

Balsamingatan 8

Malmö

Almåsa fritidsby

På en av områdets mest insynsskyddade tomter ligger denna gröna oas med mysig stuga. Stugan bjuder på veranda, kök i anslutning till vardagsrum, sovrum, dusch och separat byggnad med wc (mulltoa). Populär förening som anordnar flertalet aktiviteter. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Balsamingatan 8

Sallerupsvägen 494, Kölnans koloniområde

Malmö

Kölnan

Välkommen till Bellisgången 226, en rymlig stuga med insynsskyddad tomt. Stugan bjuder på två sovrum, vardagsrum och ett litet kök. Stugan har flera garderober men även ett förråd på tomten på 9 kvadratmeter.

BOAREA: 52 m²

RUM: 3

Till Sallerupsvägen 494, Kölnans koloniområde

Råsåkravägen 11

Sjöbo

Blentarp

Välkomna till denna naturskönhet strax utanför Blentarp. Här kommer vi riktigt nära naturen, lugnt och skönt. I området har vi även ett rikt djurliv, härligt att vakna upp till fågelsång. Varmt välkomna på visning!

BOAREA: 46 m²

RUM: 3

Till Råsåkravägen 11