Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Fritidshus

Blåklocksgatan 5

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till din kolonistugedröm med insynsskyddad trädgård med mycket grönska, bärbuskar, fruktträd, odlingsland och stort trädäck i västerläge. Huset som löpande renoverats har en idyllisk stugkänsla och bjuder på kök med stor matplats, mysigt sovrum, inbjudande vardagsrum och stor veranda. Här finns dessutom ytterligare en byggnad som kan fungera som gäststuga, tvättstuga eller förråd. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 41,5 m²

RUM: 3

Till Blåklocksgatan 5

Gång 7, Lott 584

Malmö

Mossängens sommarstad

Välkommen till denna stuga om hela 45 kvadratmeter som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar, fått en ny gäststuga (2017), har separat förråd och bjuder på hela tre uteplatser. Huset är vinterbonat och värms idag upp med luft/luft-värmepump. Huset har nyare kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum och sovrum. Inbjudande trädgård med stora gräsytor, bärbuskar och äppelträd. Välkommen på visning!

BOAREA: 45 m²

RUM: 2

Till Gång 7, Lott 584

Balsamingatan 8

Malmö

Almåsa fritidsby

På en av områdets mest insynsskyddade tomter ligger denna gröna oas med mysig stuga. Stugan bjuder på veranda, kök i anslutning till vardagsrum, sovrum, dusch och separat byggnad med wc (mulltoa). Populär förening som anordnar flertalet aktiviteter. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Balsamingatan 8

Blåklintsgatan 3, Område B, Nr 285

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Blåklintsgatan 3. Här välkomnar en insynsskyddad trädgård som kantas av häckar med vackra planteringar, äppelträd och bärbuskar. Det trevliga huset bjuder på kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum, badrum med dusch, klädkammare och uterum med utgång till altan. I trädgården finns även en friggebod med indragen el och gott om plats för förvaring. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 2

Till Blåklintsgatan 3, Område B, Nr 285

D-området, stuga 100, Axel danielssons väg 281

Malmö

Stoplalösa sommarstad

Välkommen till Stolpalösa sommarstad och denna närkoloni på en av de största tomterna i området om 300 kvadratmeter. Här finns härliga trädgårds- och odlingsytor samt stor, inbjudande gräsmatta i soligt söderläge. På tomten finns en mysig stuga om 15 kvadratmeter, växthus och förråd för trädgårdsredskap. Här finns även två uteplatser, en i österläge och en i västerläge. På tomten finns många olika växter, både blommor och ätbart, hela fem fruktträd samt flera rabatter och trädgårdsland. Välkommen till en grön oas nära Hyllie och Lindeborg!

BOAREA: 15 m²

RUM: 1

Till D-området, stuga 100, Axel danielssons väg 281

Bellisgatan 1, Område B, Nr 115

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Bellisgatan 1. Här välkomnar en trädgård som insynsskyddas av häckar och med stor gräsmatta i soligt sydvästläge. Det trevliga huset bjuder på kök i anslutning till vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och uteplats under skärmtak. I trädgården finns även en friggebod med gott om plats för förvaring. I trädgården finns pallkragar för odling, vackra blommor såsom pioner, rosor och syren, samt ätbart i form av päronträd, hallon samt smultron. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 40 m²

RUM: 3

Till Bellisgatan 1, Område B, Nr 115

Balsamingatan 22, Område B, Nr 152

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Balsamingatan 22. Här välkomnar en insynsskyddad trädgård som kantas av thujahäck och staket. Inbjudande trädgård med gräsmatta, rhododendron, äppelträd och plommonträd. Här finns även ett växthus, plåtförråd och en pool ovan mark om 3 x 6 meter som ingår i köpet. Det trevliga huset har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. Här bjuds det på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, rofyllt sovrum, badrum med dusch och stort uterum med utgång till trädgården med uteplats. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 35 m²

RUM: 2

Till Balsamingatan 22, Område B, Nr 152

Crokusgatan 22, Område C, Nr 325

Malmö

Almåsa fritidsby

Välkommen till Almåsa fritidsby och Crokusgatan 22. Här välkomnar en trädgård på hörntomt i söderläge med stor gräsmatta, äppelträd, jordgubbar, krusbär och vinbär. Det trevliga huset bjuder på kök i anslutning till vardagsrum, rofyllt sovrum, badrum med dusch och uterum med utgång till den stenbelagda uteplatsen. I trädgården finns även en murad grill och förråd för utmärkt förvaring av trädgårdsredskap. Populär koloniförening med bland annat festlokal, boulebana, fotbollsplan och föreningen anordnar även flertalet aktiviteter för medlemmarna. Välkommen på visning!

BOAREA: 37,3 m²

RUM: 3

Till Crokusgatan 22, Område C, Nr 325

Råsåkravägen 11

Sjöbo

Blentarp

Välkomna till denna naturskönhet strax utanför Blentarp. Här kommer vi riktigt nära naturen, lugnt och skönt. I området har vi även ett rikt djurliv, härligt att vakna upp till fågelsång. Varmt välkomna på visning!

BOAREA: 46 m²

RUM: 3

Till Råsåkravägen 11