Sålda hus och bostadsrätter

Här listar vi alla hus och lägenheter som har förmedlats och sålts via Bostadsagenten. Här kan ni välja att se sålda bostäder i Malmö eller övriga områden. Klicka på ett objekt i listan för mer information om just det.

Sälj bostad via Bostadsagenten

Vill ni ha mer information om försäljningar i området där ni bor eller har andra frågor är ni alltid välkommen att kontakta oss.

 

Villa

Videgränd 6

Höör

Centralt

Förhandsbesiktigat! På lugn återvändsgata nära naturen och lekplatser ligger denna smakfullt renoverade 1,5-plansvilla med stor källare. Husets solceller resulterar i låga driftskostnader. Här bjuds det på generösa sällskapsytor, 4 sovrum (möjlighet till fler), två badrum, två gäst-wc, bastu, tvättstuga, gym och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till huset finns garage och förråd. Inbjudande, grönskande trädgård med växthus, utespa, stort trädäck, stenbelagda uteplatser och gott om plats för odling. Utmärkta kommunikationer med 7 minuters cykelväg till tåget med täta förbindelser till Lund, Malmö, Kristianstad och Älmhult. Cykelavstånd till förskola och skola. Man håller även på att bygga en ny förskola samt skola (F-6) som beräknas stå klar 2024. Ett komplett hus som genomgått omfattande renoveringar. Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

BOAREA: 158 m²

RUM: 6

Till Videgränd 6

Petrus väg 10

Kävlinge

Barsebäcks by

I Barsebäcks by med närhet till havet och skolor håller Mjöbäck på att uppföra Barsebäcks Trädgårdsstad. Detta parhus i två plan bjuder på generösa sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och uteplats. Här bor man i grönskande, barnvänliga kvarter på utmärkt pendlingsläge.Välkommen att kontakta mäklare för mer info!

BOAREA: 120 m²

RUM: 5

Till Petrus väg 10

Leifs väg 66

Lomma

Centralt - Bjärred

I barnvänligt område, på lugn återvändsgata ligger detta Wihlborgshus som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder idag på stort kök från HTH med matplats, rymligt vardagsrum, fem sovrum, renoverat badrum, renoverad gäst-wc och gott om förvaring. Härlig hörntomt i sydvästläge med stenbelagd uteplats i vinkel och trädgård som ritats av trädgårdsdesigner. Huset är förhandsbesiktigat. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 160 m²

RUM: 6

Till Leifs väg 66

Morkullevägen 46

Lomma

Alfredshäll

Förbesiktigat! Välplanerad enplansvilla med generösa sociala ytor, två badrum, tre-fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, garage med förrådsdel och lättskött trädgård. Här bor man på lugn återvändsgata i barnvänligt område nära skola och förskola. Möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel. Välkommen!

BOAREA: 128 m²

RUM: 6

Till Morkullevägen 46

Ponnygatan 18

Malmö

Jägersro villastad

I barnvänligt område på återvändsgata ligger denna enplansvilla som bjuder på renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum, fyra sovrum, garage, separat arbetsrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och gott om förvaring. Här bor man i grönskande omgivningar nära det mesta. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 108 m²

RUM: 5

Till Ponnygatan 18

Revingehedsgatan 17

Malmö

Johanneslust

På lugna Revingehedsgatan bor man i grönskande omgivningar, fritt från bilar med Bullerbykänsla. Intill huset finns lekplats, i området ligger flera parker, samtidigt är förbindelserna utmärka och det är nära in till city. Här välkomnar ett radhus i två plan som under åren renoverats på smakfullt sätt. Huset bjuder stort, socialt kök med matplats, vardagsrum med utgång till trädgården, fem sovrum, två renoverade badrum, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt inbyggda garderober. På framsidan välkomnar den stenbelagda uteplatsen och på baksidan finns inbjudande trädgård med nyligen anlagd gräsmatta. Bekvämt boende med tillhörande garage och parkeringsplats med laddstople. Energieffektivt hus och uppvärmning via fjärrvärme, vilket är extra tacksamt i rådande tider. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 150,5 m²

RUM: 6

Till Revingehedsgatan 17

Ilsekullsvägen 5

Malmö

Oxie kyrkby

Förhandsbesiktigat! På lugn återvändsgata med närhet till grönområden, skola och förskola ligger denna väldisponerade villa som under de senaste åren genomgått omfattande renoveringar. Huset bjuder på nyrenoverat kök med matplats, nyrenoverat badrum, nyrenoverad gäst-wc, stort vardagsrum, tre bra sovrum, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Belägen på högt läge med fin utsikt och trädgård i söderläge med vacker grönska, gräsmatta samt stor uteplats i söderläge. Huset har även inglasat uterum som förlänger sommaren, garage och förråd. Varmt välkommen på visning!

BOAREA: 100 m²

RUM: 5

Till Ilsekullsvägen 5

Bagarevägen 10

Staffanstorp

Borggård

I barnvänligt område nära skola ligger denna välplanerade enplansvilla som bjuder på fyra sovrum, rymligt kök med matplats, generösa sällskapsytor, badrum, gäst-wc och stor källare med full takhöjd med bl.a. biorum, förvaring och tvättstuga. Lättskött och inbjudande trädgård samt garage. Välkommen på visning!

BOAREA: 122 m²

RUM: 5

Till Bagarevägen 10

Fru Alstad byaväg 404-5

Trelleborg

Fru Alstad

På högt läge i mysiga Fru Alstad ligger denna stora villa som från början varit sex små hus från 1600-talet. Villan bjuder på upp till sju sovrum, stora sällskapsytor, rymligt kök, två badrum, två gäst-wc, festvåning, uterum och gott om förvaring. Här finns även personbils-, storbilsgarage och inbjudande trädgård. Välkommen!

BOAREA: 381 m²

RUM: 9

Till Fru Alstad byaväg 404-5

Sommarstigen 19

Vellinge

Förhandsbesiktigat! På grönskande hörntomt granne med naturen och en kort cykeltur från havet ligger denna väldisponerade 1,5-plansvilla. Huset bjuder på generösa sällskapsytor, 3-4 sovrum, två badrum, grovkök och goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till huset finns förråd och carport. Inbjudande, grönskande trädgård med stort trädäck, två uteplatser under pergola och gott om plats för odling. I området finns två förskolor och ny grundskola F-9 kommer att byggas cirka en kilometer från huset! Här är det bara att flytta rakt in och trivas!

BOAREA: 130 m²

RUM: 5

Till Sommarstigen 19