Praktikant-Johannes gästbloggar!

Hej, Johannes Svedin heter jag och gästbloggar denna gång angående min pågående mäklarpraktik här på Bostadsagenten i Malmö.
Det har varit fullt ös på kontoret de senaste två veckorna jag varit här och det gäller att hänga med och snappa upp så mycket som möjligt när bostadsmarknaden är så het som den är för tillfället. Förutom att observera och träna mig på det administrativa som sker på kontoret som till exempel skriva objektsbeskrivningar, kontrakt och tillträden har jag också följt med ut på ett antal visningar, möten, fotograferingar, besiktningar osv. Det har varit två mycket händelserika veckor och jag ser framemot att själv börja jobba så småningom när tiden är inne.
Jag vill rikta ett stort tack till personalen på Bostadsageneten som har tagit mycket väl hand om mig och låtit mig vara ytterst delaktig i deras vardag. Snart går jag på pappaledighet över sommaren men återkommer till hösten så passar på att önska alla våra läsare och kunder en riktigt trevlig sommar. Men innan dess, stanna gärna kvar på hemsidan och läs mer om oss och ta gärna en titt på våra objekt som ligger ute just nu. Tveka inte heller på att höra av er om ni har några frågor, önskar en gratis värdering eller om ni helt enkelt går i säljtankar?

Trevlig sommar!