Fortsatta rekordpriser på bostadsmarknaden i Malmö

Då var det min tur att sätta mig bakom bloggtangentbordet igen.

Det är fortsatt högt tryck på bostadsmarknaden i Malmö. Utbudet är litet och räntorna rekordlåga, vilket är två stort bidragande faktorer till att vi vid många försäljningar slår prisrekord. De flesta försäljningar går väldigt snabbt och många försäljningar säljs innan de öppna visningarna eller efter förhandsvisningar, utan att objekten ens kommit ut på den öppna marknaden. Är du spekulant och letar bostad vill jag därför tipsa er om att i ett tidigt skede (så snart ni sett bostaden utannonserad) kontakta oss för att anmäla intresse. Givetvis går det även utmärkt att kontakta oss för att bli inlagd i vårt spekulantregister och  på så sätt bli inbjuden till förhandsvisningar.

Är du säljare och går i säljtankar är det verkligen rätt läge nu, kontakta oss för ett första möte och en gratis värdering inför försäljning.

Jag har nyligen sålt flera tvåor på Dammfri, där först den ena och sedan den andra slog prisrekord per kvadratmeter i föreningen. Nu har jag precis lagt ut en till tvåa till salu i området som visas på söndag, varmt välkomna på visning!

Just nu håller jag på att förbereda det sista inför kontraktskrivningen av denna lägenhet, försäljningspriset där är även det en rekordpris i föreningen.

Lite skryt så här inför helgen, men som sagt – kontakta oss nu om du funderar på att sälja din bostad.

Trevlig helg till er!