Bild interiör blogg

Första Bostadsagenten-bebisen checkar snart in och Åsa checkar ut för mammaledighet.

I åtta månader har vi haft en gravid men dock lika hårt arbetande mäklare som vanligt på kontoret. En motstridig Åsa går snart på mammaledighet. Senaste veckan har undanflykterna varit många för att fortsätta komma in på kontoret: Jag måste bara… Jag glömde… Jag ska bara komma in en liten stund… Jag var i krokarna…

Vad skiljer Gravid-Åsa från vanliga Åsa?

  1. Gravid-Åsa blir eskorterad till och från jobb (dvs. hämtad och lämnad av sambon Chrille mer eller mindre varje dag)
  2. Gravid-Åsa kan bli sjuk och hör och häpna trött!
  3. Gravid-Åsa får vansinniga mängder blommor och presenter från nöjda kunder. Tänk vad en gravidmage kan göra!
  4. Gravid-Åsa går på många ”privata” möten allt från, mammakurser till vattengympa för gravida, sjukgymnastik, akupunktur, profylaxkurser, massage etc.

 

Dagarna börjar nu ticka ner på riktigt och man inser att det kommer bli lite tomt här på kontoret. MEN känner jag Åsa rätt finns det en risk att det blir en och annan dag med mamma på kontoret för lilla …..

Ha en underbar mammaledighet Åsa och du är välkommen in när du än har en undanflykt! 😉

blomma 2 blomma

Praktikant-Johannes gästbloggar!

Hej, Johannes Svedin heter jag och gästbloggar denna gång angående min pågående mäklarpraktik här på Bostadsagenten i Malmö.
Det har varit fullt ös på kontoret de senaste två veckorna jag varit här och det gäller att hänga med och snappa upp så mycket som möjligt när bostadsmarknaden är så het som den är för tillfället. Förutom att observera och träna mig på det administrativa som sker på kontoret som till exempel skriva objektsbeskrivningar, kontrakt och tillträden har jag också följt med ut på ett antal visningar, möten, fotograferingar, besiktningar osv. Det har varit två mycket händelserika veckor och jag ser framemot att själv börja jobba så småningom när tiden är inne.
Jag vill rikta ett stort tack till personalen på Bostadsageneten som har tagit mycket väl hand om mig och låtit mig vara ytterst delaktig i deras vardag. Snart går jag på pappaledighet över sommaren men återkommer till hösten så passar på att önska alla våra läsare och kunder en riktigt trevlig sommar. Men innan dess, stanna gärna kvar på hemsidan och läs mer om oss och ta gärna en titt på våra objekt som ligger ute just nu. Tveka inte heller på att höra av er om ni har några frågor, önskar en gratis värdering eller om ni helt enkelt går i säljtankar?

Trevlig sommar!

Full fart och många nya objekt ute till salu!

Fredag igen och en intensiv vecka ligger bakom oss. Det märks att det är vår och många vill komma igång och sälja för att hinna byta boende innan sommaren kommer. I veckan har vi lagt ut många nya objekt som ni ser nedan. Det är fortfarande högt tryck och de flesta försäljningar går väldigt snabbt. På söndag blir det många första visningar, varmt välkomna!

 

Vitemöllegatan 4 A

Vitemöllegatan 4 A

Von Lingens väg 72

Von Lingens väg 72

Vitemöllegatan 4 A

Vitemöllegatan 4 A

Tornfalksgatan 8B

Tornfalksgatan 8B

St Knuts väg 8 A

St Knuts väg 8 A

Saarisvägen 2 B

Saarisvägen 2 B

Sommarstuga, Råsåkravägen

Sommarstuga, Råsåkravägen

Fortsatta rekordpriser på bostadsmarknaden i Malmö

Då var det min tur att sätta mig bakom bloggtangentbordet igen.

Det är fortsatt högt tryck på bostadsmarknaden i Malmö. Utbudet är litet och räntorna rekordlåga, vilket är två stort bidragande faktorer till att vi vid många försäljningar slår prisrekord. De flesta försäljningar går väldigt snabbt och många försäljningar säljs innan de öppna visningarna eller efter förhandsvisningar, utan att objekten ens kommit ut på den öppna marknaden. Är du spekulant och letar bostad vill jag därför tipsa er om att i ett tidigt skede (så snart ni sett bostaden utannonserad) kontakta oss för att anmäla intresse. Givetvis går det även utmärkt att kontakta oss för att bli inlagd i vårt spekulantregister och  på så sätt bli inbjuden till förhandsvisningar.

Är du säljare och går i säljtankar är det verkligen rätt läge nu, kontakta oss för ett första möte och en gratis värdering inför försäljning.

Jag har nyligen sålt flera tvåor på Dammfri, där först den ena och sedan den andra slog prisrekord per kvadratmeter i föreningen. Nu har jag precis lagt ut en till tvåa till salu i området som visas på söndag, varmt välkomna på visning!

Just nu håller jag på att förbereda det sista inför kontraktskrivningen av denna lägenhet, försäljningspriset där är även det en rekordpris i föreningen.

Lite skryt så här inför helgen, men som sagt – kontakta oss nu om du funderar på att sälja din bostad.

Trevlig helg till er!

 

Håll ögonen öppna, flera nya lägenheter kommer ut i påsk!

Lagom till påsk lägger vi ut flera nya lägenheter. Här kommer ett smakprov med bilder. Varmt välkommen på visning efter påsk!

 

Kronborgsvägen 18 A – en rymlig och ljus gaveltrea.

Baskemöllegatan 8 D – tvåa med originalkök och originalparketter i behåll.

Klubbegatan 6 A – renoverad och välplanerad tvåa med balkong.

Jespersgatan 14 B – totalrenoverad etta med låg avgift.

 

Kronborgsvägen 18 A

Kronborgsvägen 18 A

Baskemöllegatan 8D

Baskemöllegatan 8D

Baskemöllegatan 8D

Baskemöllegatan 8D

Kronborgsvägen 18 A

Kronborgsvägen 18 A

Kronborgsvägen 18 A

Kronborgsvägen 18 A

Kronborgsvägen 18 A

Kronborgsvägen 18 A

Klubbegatan 6 A

Klubbegatan 6 A

Klubbegatan 6 A

Klubbegatan 6 A

Jespersgatan 14B

Jespersgatan 14B

Jespersgatan 14B

Jespersgatan 14B